Home / Invatamant / Conferință de educație nonformală, la Târgu-Mureş

Conferință de educație nonformală, la Târgu-Mureş

Distribuie

Mai mulţi profesori universitari din România, Italia şi Germania vor propune soluţii pentru îmbunătăţirea sistemului de educaţie, într-o conferinţă care va avea loc de vineri până duminică, simultan, la Sibiu şi Târgu-Mureş, potrivit unui comunicat de presă al Universităţii ”Lucian Blaga” (ULB), transmis Agerpres.

”În perioada 4-6 octombrie 2019, Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic al Facultăţii de Ştiinţe Socio-Umane din cadrul Universităţii ”Lucian Blaga” din Sibiu în parteneriat cu Colegiul Naţional Pedagogic ”Mihai Eminescu” din Târgu-Mureş organizează Conferinţa Internaţională de Educaţie Nonformală aflată la a cincea ediţie. Obiectivul principal al conferinţei este schimbul de bune practici în educaţia nonformală şi dezvoltarea competenţelor agenţilor educaţionali participanţi de a proiecta şi desfăşura activităţi educative cu impact pozitiv la nivelul elevilor şi studenţilor!, se arată în comunicatul ULB Sibiu, citat de www.agerpres.ro.

Potrivit sursei citate, ”se vor desfăşura 14 workshopuri care vor oferi celor 120 de participanţi oportunitatea de a participa activ la programele propuse, de a dezbate probleme actuale din educaţie şi mai ales de a propune soluţii şi modalităţi de abordare constructivă a actului educaţional.”

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Sâmbătă, în ”Familia CS Unirea Ungheni 2018”

Distribuie Sfârșitul de săptâmână a surprins echipa reprezentativă de fotbal a județului Mureș, după clasarea …