”Elite în business. Județul Mureș”, ediţie specială a revistei Transilvania Business Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 230 Vizualizări

”Elite în business. Județul Mureș”, ediţie specială a revistei Transilvania Business

Echipa revistei economice Transilvania Business pregătește o ediție specială intitulată ”Elite în business. Județul Mureș”, demers unic de promovare a celor mai de succes oameni de afaceri și companii din județul Mureș.

”Companiile și oamenii de afaceri din județul Mureș merită și trebuie promovate și integrate, în mod profesionist, în ceea ce numim mediul de business românesc, punând în valoare atuurile, performanțele acestor companii și priceperea oamenilor care le dețin/conduc”, argumentează autorii proiectului.

Selecția companiilor și a oamenilor de business ce vor fi prezentați în topul ”Elite în business. Județul Mureș” se va face pe baza ponderării mai multor indicatori economico-financiari și de performanță, grilă de evaluare realizată cu sprijinul unor reputați consultanți de specialitate: cifra de afaceri, profit, rata profitului, active imobilizate și randamentul capitalului, precum și cercetări de piață realizate de

Grupul Român de Cercetări în Finanțe Corporatiste – RORCF – Romanian research Group for Corporate Finance din Târgu-Mureș.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE