Preșcolarii și elevii, invitați în ”Caravana isteților” Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 340 Vizualizări

Preșcolarii și elevii, invitați în ”Caravana isteților”

Pro Educație Consulting Publishing SRL continuă proiectul național de educație rutieră – ”Caravana isteților –  Știu, mă informez, deci sunt cel mai bun!”, pe parcursul anului școlar 2019-2020.

Proiectul este destinat preșcolarilor și elevilor din ciclul primar și gimnazial. La nivel județean, sunt invitate să se înscrie 10 grădinițe și câte 20 de școli. Înscrierile se fac pe site-ul www.educatiepro.ro.

În cadrul proiectului, instituțiile de învățământ participante vor crea un colț educațional numit ”Caravana isteților – BUBU – cel mai bun prieten!” care va conține lucrările realizate de elevi în cadrul proiectului, pe tot parcursul anului școlar.

Premii pentru cei mai buni

Inspectorul școlar general în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Mureș, prof. Ioan Macarie, a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, că ”în cadrul proiectului se va organiza și un concurs între unitățile de învățământ participante, centrat pe temele propuse lunar”, iar ”unitățile de învățământ vor realiza fotografii/filme din timpul desfășurării activităților conform temei lunare iar materialele vor fi trimise către redacție, pentru a fi evaluate de către comisia de jurizare”.

Totodată, prof. Ioan Macarie a mai precizat că vor fi desemnați câte un câștigător la categoria ”Grădiniță” și unul la categoria ”Școală”, după următoarele criterii de evaluare: relevanța lucrării în funcție de temă, originalitate, creativitate, utilizarea materialelor reciclabile și corectitudinea mesajului transmis”.

Materialele foto/video realizate de către participanți, câștigătorii și premiile oferite, vor fi publicate pe site-ul dedicat proiectului, www.educatiepro.ro.

Andreea GONDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE