Share

Home / Administratie / Târgu-Mureş: Stradă închisă pentru asfaltare

Târgu-Mureş: Stradă închisă pentru asfaltare

Primăria municipiului Târgu-Mureş aduce la cunoștința locuitorilor că marți, 8 octombrie, în intervalul orar 12.00 – 20.00, circulația rutieră pe strada 8 Martie, porțiunea de drum cuprinsă între km 0+800 (SC Drumserv SA) și km 1+450 (limită municipiul Târgu-Mureș), va fi închisă pentru desfășurarea acțiunii de asfaltare a ultimului strat, cel de uzură.

„În caz de vreme nefavorabilă, acțiunea va fi reprogramată peste 24 de ore. Rugăm conducătorii auto să respecte semnificația indicatoarelor de circulație amplasate în zonă. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri”, se precizează într-un comunicat de presă remis de Serviciul Relații Interne și Internaționale din cadrul Primăriei municipiului Târgu-Mureș.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Listă de priorități pentru obţinerea de spaţii

Organizațiile neguvernamentale, formațiunile politice și instituțiile publice care solicită spații cu altă destinație decât aceea …

Share
Share