FOTO: Cooperarea transatlantică, susţinută la Washington D.C. de senatorul PSD Horea Soporan Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 390 Vizualizări

FOTO: Cooperarea transatlantică, susţinută la Washington D.C. de senatorul PSD Horea Soporan

Senatorul PSD de Mureş Horea Soporan a efectuat, recent, o vizită de lucru în capitala Statelor Unite ale Americii, Washington D.C. Membru al Adunării Parlamentare a Mediteranei, la Washington D.C., senatorul Horea Soporan a avut mai multe întrevederi oficiale cu reprezentanţi ai Departamentului de Stat, Departamentului de Justiție și Departamentului de Apărare al SUA, în cadrul cărora s-au discutat teme de importanță majoră cum ar fi cooperarea transatlantică privind teme precum lupta împotriva terorismului, migrația,
procesele de pace din Orientul Mijlociu, diminuarea fricțiunilor economice la nivel global prin instituționalizarea unor parteneriate cu departamentele respective.

Întâlniri oficiale, pe teme de interes

Miercuri, 2 octombrie, împreună cu delegația Adunării Parlamentare a Mediteranei, senatorul Horea Soporan a avut o întâlnire de lucru cu Michael T. Harvey, asistent administrator responsabil pentru Biroul Orientul Mijlociu, Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID).

“În cadrul întâlnirii au fost stabilite subiectele de interes comun ce urmează a fi abordate în viitoare proiecte comune”, a precizat senatorul Horea Soporan, care a fost însoţit de soţia sa, Dumitriţa Gliga, consilier al Adunării Parlamentare a Mediteranei.

În cea de-a treia zi a vizitei la Washington D.C., delegația Adunării Parlamentare a Mediteranei a avut întrevederi cu Michael Patrick Mulroy, asistent adjunct al Secretarului pentru Apărare, responsabil pentru Orientul Mijlociu, și cu Gerald M. Feierstein, prim-vicepreşedinte al Institutului pentru Orientul Mijlociu.

“În cadrul discuțiilor au fost abordate subiecte de interes pentru România precum riscurile generate de luptătorii teroriști străini în Balcani și implicațiile politice și economice ale acestora”, a subliniat senatorul Horea Soporan.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE