Home / Administratie / Consiliul Judeţean Mureş angajează consilier

Consiliul Judeţean Mureş angajează consilier

Anunţ

privind organizarea concursului de ocupare prin recrutare a funcției publice de execuție de consilier, clasa I, grad profesional asistent, vacantă la Serviciul  Urmărirea Lucrărilor – Direcția Tehnică.

Consiliul Județean Mureș organizează concurs de ocupare, prin recrutare, a funcției publice de execuție de consilier, clasa I, grad profesional asistent vacantă la Serviciul Urmărirea Lucrărilor – Direcția Tehnică din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Mureș.Condițiile generale, condițiile specifice, precum și bibliografia sunt disponibile pe site-ul Consiliului Județean Mureș http://www.cjmures.ro.

Detalii suplimentare se pot obține la sediul Consiliului Județean Mureș, Piața Victoriei, nr.1, cam.63, Tîrgu Mureș, doamna Lucia Felicia Cismaș, consilier la Serviciul Resurse Umane, telefon: 0265263211, interior 1236, fax:0372651236,  e-mail: cismas.lucia@cjmures.ro.

(Comunicat de presă, CJ Mureş)

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Parcul Tineretului din Luduș vizitat de prefect

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, alături de Ovidiu Dancu, vicepreședinte al Consiliului Județean Mureș, au …