Construcții durabile cu betoane de la Multibet – Cristești Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 589 Vizualizări

Construcții durabile cu betoane de la Multibet – Cristești

Principalul material folosit în industria construcţiilor este betonul. De un beton de calitate și modul cum e transportat contează durabilitatea unei construcții. Firma Multibet Transilvania, aflată în Cristești, este furnizor important pentru mulți constructori mureșeni.
Pentru a folosi la construcția casei un beton de calitate, e important să știi de unde provine și cum este transportat. De aceste două caracteristici depinde rezistența oferită de produsul achiziționat. ”La noi, pentru producerea betoanelor sunt folosite materiale care îndeplinesc condițiile de calitate impuse de standardele în vigoare. Stația noastră produce o
gamă foarte largă de tipuri de betoane, cu diferite caracteristici și dispune de spații de depozitare a agregatelor, padocuri betonate, cu pante și rigole de scurgere a apelor, identificate pe fiecare tip se sort, silozuri pentru cimentul vrac, marcate prin înscrierea vizibilă a fiecărui tip de ciment”, ne-au spus reprezentanții Multibet Transilvania.

La compania mureșeană fiecare transport de ciment este verificat, prin constatarea existenței și examinarea documentelor de certificare a calității. Stația de betoane Multibet este atestată de un organism de inspecție pentru echipamente
tehnologice pentru construcții, având emis raportul de inspecție care certifică parametrii tehnico-funcționali și de siguranță ai stației.
Pentru asigurarea nivelului de calitate corespunzător cerințelor, Multibet Transilvania dispune de personal calificat, atestări privind certificarea produsului și colaborează cu laboratoare autorizate în domeniu.
Livrarea betonului de la Multibet este făcută cu mijloace de transport speciale proprii (autobetoniere). În acest mod este asigurată calitatea betonului marfă transportat.
Pe lângă autobetoniere, grupul de firme mai pune la dispoziția beneficiarilor și următoarele tipuri de mașini și utilaje:
pompe de beton – utilizate pe șantier, pentru pomparea betonului autobasculante – pentru transport agregate excavatoare,
încărcător frontal, cilindru compactor, autogreder.
Multibet Transilvania, situată la ieșirea din localitatea Cristești, pe DN 15, face parte dintr-un grup de firme care oferă soluții optime în domeniul construcțiilor.
MURPOPSERV – extracția agregatelor minerale precum și spălarea, sortarea și concasarea acestora
NOVATRIX – închirierea de mașini și utilaje ușoare
DP TRANSILVANIA CONSTRUCT – construcții industriale.
Multibet Transilvania
Jud. Mureș, Cristești
str. Principală, nr. 563F
multibettransilvania@yahoo.ro
multibettransilvania@gmail.com
http://www.betoanemures.ro
Telefoane : 0711.111.111 sau 0724.076.394
Programul de lucru:
luni-vineri 7-18 (sâmbăta 7-14)
Pentru lucrări speciale,
programul este nonstop

A consemnat Florin Marcel Sandor

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE