G&M Internațional Instalații – experiența profesioniștilor înseamnă costuri mai mici la instalațiile din casă Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 601 Vizualizări

G&M Internațional Instalații – experiența profesioniștilor înseamnă costuri mai mici la instalațiile din casă

Proverbiala pricepere germană pe chestiuni precise, începe să fie înțeleasă tot mai bine de românii care își construiesc case. Există tot mai mulți constructori care „dau Cezarului ce este al Cezarului”, lăsând firmele specializate să execute lucrările specifice unui domeniu.
În acest sens, compania mureșeană G&M Internațional Instalații oferă soluții pentru orice problemă din domeniul instalațiilor și vă ajută să reduceți costurile de exploatare a locuinței. Toți cei care doresc să construiască, să renoveze o casă, să completeze și să updateze instalații HVAC, cu scopul clar de a dobândi confort, au nevoie de o echipă care să cunoască foarte bine domeniul instalațiilor.
Orice lucrare în acest domeniu necesită documentare temeinică, pentru ca în final să se ajungă la confortul dorit, iar costurile de întreținere să fie cât mai mici posibile. În aceste sens, cu scopul de a furniza pe piața mureșeană sisteme de încălzire, ventilație și aer condiționat de calitate în mod profesionist, dominat de constanță, G&M Internațional Instalații a investit permanent în echipă și echipamente.
De la înființarea firmei, în 1992, echipa G&M Internațional Instalații a realizat sute de proiecte în domeniul instalațiilor și a furnizat echipamente pentru mii de clienți, companii sau persoane fizice.
Produse și servicii în domeniul HVAC
G&M Internațional Instalații reprezintă mărci recunoscute în întreaga lume, precum: Vaillant,
Ferroli, Daikin, LG, Wilo etc. Pe lângă produse de calitate, livrare și montaj, compania mureșeană oferă și cel mai important element al reușitei în materie de instalații – consultanța.
Consultanța înseamnă că tot ceea ce realizezi în domeniul instalațiilor trebuie să fie adaptat nevoilor
pe care le ai. Unii percep consultanța ca pe un cost, dar lucrurile stau exact invers. Consultanța de calitate poate să reducă mult costurile, atât în privința materialelor folosite, cât și a exploatării unei instalații. Un exemplu banal este să cumperi o centrală mai mare decât ai nevoie de fapt, pentru că așa ai citit pe ”net”. Lucrul acesta înseamnă costuri suplimentare inutile.
Soluții moderne, exploatare eficientă și sigură a instalațiilor
Service-mentenanță, pe toată perioada de viață a echipamentelor, este un alt serviciu oferit de G&M Internațional Instalații. Acest lucru înseamnă că investiția dumneavoastră va fi funcțională și își va atinge scopul pentru
care a fost proiectată și construită, acela de a crea confort, de a obține economii și, nu în ultimul rând, de a fi ”verzi”, blânzi cu mediul înconjurător.
Soluțiile sunt multiple. De la o simplă centrală termică cu câteva radiatoare, pe care le știm cu toții, la sisteme complexe, integrate, în care încălzirea, ventilarea și răcirea aerului sunt controlate prin simpla apăsare a unui buton, de pe telefon. Pentru toate acestea e nevoie de un specialist care să consilieze, să propună, să urmărească procesul de implementare și să asigure buna funcționare în timp a acestor sisteme.
Nu multă lume știe că bugetul necesar construirii unei clădiri (inclusiv instalația HVAC, ca parte a
acesteia) reprezintă doar un sfert din valoarea totală cheltuită pentru ridicarea și exploatarea
acesteia în timp, până la demolare. Asta înseamnă că beneficiarul/utilizatorul trebuie să acorde o atenție deosebită costului de întreținere-mentenanță, care depinde de soluția tehnică aleasă la început, de performanțele
acesteia și de cine și cum va asigura mentenanța clădirii și implicit a instalației.
G&M este partenerul care știe, poate și dorește să fie alături de investitori, beneficiari/utilizatori în tot acest proces și care confirmă cele de mai sus prin experiența de 27 ani pe care o are în acest domeniu.

G&M Internațional Instalații
Str. Gheorghe Doja 76A, Târgu-Mureș
Web: www.g-m.ro
Magazin on-line: www.g-m-store.ro
Tel: 0265211339, 0722363389
E-mail: office@g-m.ro, tehnic@g-m.ro

A consemnat Florin Marcel Sandor

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE