Home / Politic / PNL Târgu-Mureş, o nouă scrisoare deschisă către POL: “Noi nu facem politică pe Facebook”

PNL Târgu-Mureş, o nouă scrisoare deschisă către POL: “Noi nu facem politică pe Facebook”

Distribuie

Propunerea formulată, prin intermediul unei scrisori deschise, de Biroul Municipal al PNL Târgu-Mureş către conducerea Partidului Oamenilor Liberi (POL) în vederea organizării unei întâlniri pentru discutarea situaţiei din Consiliul Local Târgu-Mureş a fost respinsă, tot printr-o scrisoare deschisă, de “oamenii liberi”.

Vineri, 5 octombrie, liderul PNL Târgu-Mureş, consilierul judeţean Ervin Molnar, a făcut publică o nouă scrisoare deschisă către POL, document pe care îl prezentăm, integral, în rândurile de mai jos.

“Conform promisiunii pe care am formulat-o în cursul acestei săptămâni, revenim cu informarea opiniei publice, în legătură cu răspunsul Partidului Oamenilor Liberi la invitația deschisă pe care am adresat-o acestei formațiuni politice, în legătură cu o întâlnire de abordare a situației din Consiliul Local al Municipiului Târgu Mureș.

Oferta de colaborare politică lansată de Partidul Național Liberal, către POL, a fost respinsă.

Îmi exprim regretul că un gest firesc a fost deturnat de la intenția sa inițială, fiind invocate episoade din istoria mai mult sau mai puțin îndepărtată a municipiului Târgu Mureș.

Amintesc, încă o dată, că actualul Birou Politic Local Târgu Mureș al Partidului Național Liberal înseamnă o etapă nouă în evoluția formațiunii noastre politice, al cărei start pentru #ReSTART a fost dat în luna martie a anului 2019.

Organizația municipală Târgu Mureș a Partidului Național Liberal a întins o mână către singura formațiune politică alături de care ne aflăm în opoziție față de politica administrației Florea.

A fost un gest orientat spre viitor și nu spre trecut, spre proiecte și nu spre revanșe.

Am primit, în schimb, o replică ironică, în care am fost chemați “să ne punem cenușă în cap”.

Cu partidele politice vrem să dialogăm, dar socoteală dăm exclusiv în fața târgumureșenilor.

PNL Târgu Mureș continuă demersurile de restartare a Târgu Mureșului, prin proiectele aflate în lucru și pe care le vom prezent a opiniei publice în timpul rămas până la alegerile locale.

Așteptăm, în acest sens, testul electoral din iunie 2020, în urma căruia vom propune alte alianțe politice, pentru servirea interesului public.

Noi nu facem politică pe Facebook. Acolo doar vorbim cu oamenii.

Politica Târgu Mureșului se face în Consiliul Local, acolo am propus Partidului Oamenilor Liberi să colaborăm, însă se pare că opoziția lor este una de carton și nu una reală.

Partidul Național Liberal rămâne, chiar și în aceste condiții, deschis pentru o colaborare politică, în afara partidelor care conduc astăzi Primăria municipiului Târgu Mureș, adică PSD, ALDE sau UDMR.”

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Conferință regională pe tema combaterii bullying-ului școlar cu participare națională. Ministrul Educației: „Mesajul este- zero violență în școli!”

Distribuie În România, fenomenul bullying-ului este tot mai prezent în viața academică, acolo unde colectivitatea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.