Rotary Club Târgu-Mureș Maris, proiect care ”reinventează viitorul” Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1762 Vizualizări

Rotary Club Târgu-Mureș Maris, proiect care ”reinventează viitorul”

Conducerea Rotary Club Târgu-Mureș Maris a anunțat, recent, desfăşurarea unui proiect dedicat elevilor de gimnaziu și liceu, intitulat ”Concursul Național de Inovație Tehnică și IT DaVinci”, care se va desfășura sub deviza “reinventează viitorul”.

Interes pentru IT și tehnologie

Proiectul este inițiat de Rotary Club București și se află la ce-a de-a V-a ediție, iar obiectivul principal al acestuia constă în susținerea și recunoașterea valorilor în domeniile IT și tehnologie.

”Concursul se adresează tuturor elevilor din România, până la clasa a XII-a, inclusiv, urmărind promovarea efectivă a capacităților tinerilor, dar și constituind un impuls antreprenorial ulterior prezentării de proiecte. Rotary Club Târgu-Mureș Maris coordonează acest proiect pentru una din cele zece regiuni din România și Republica Moldova, respectiv Regiunea Transilvania, care cuprinde județele Alba, Bistrița, Cluj și Târgu-Mureș. Menționăm faptul că președintele comisiei de evaluare la nivel național este domnul Dumitru Dorin Prunariu, membru al Rotary București, primul și singurul român care a zburat vreodată în spațiul cosmic, la data de 14 mai 1981. Criteriile folosite de către comisie pentru deliberarea clasamentului final, vor fi următoarele: originalitatea inovației, impactul inovației măsurabilitatea beneficiilor; potențialul de dezvoltare; aplicabilitatea proiectului”, a precizat dr. Claudia Dorobăț, vicepreședinte al Rotary Club Târgu-Mureș Maris.

Clubul Rotary Târgu Mureș Maris a luat fiinţă în anul 2008, la iniţiativa unui grup de prieteni inimoşi, ce au reuşit să strângă în jurul lor persoane doritoare de a se dedica activităţii specifice cluburilor Rotary, devenind astfel membru al Rotary Internaţional.

Districtul Rotary 2241 – Romania şi Republica Moldova este o organizație a oamenilor de afaceri și a reprezentanților diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate și stabilește relații de bună întelegere.

(Redacţia)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE