Share

Home / Invatamant / FOTO: Educaţia Mureşeană, celebrată prin momente artistice

FOTO: Educaţia Mureşeană, celebrată prin momente artistice

Ziua Educaţiei a fost marcată în municipiul Târgu-Mureș prin manifestări specifice organizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş, desfășurate în Foaierul Teatrului Național. Celebrarea Educației Mureșene s-a desfășurat vineri, 4 octombrie, reunind deopotrivă preșcolari, elevi, profesori, părinți şi reprezentanți ai autorităților locale mureșene.

Paletă largă de momente artistice

Potrivit inspectorului şcolar general al judeţului Mureş, prof. Ioan Macarie, evenimentul s-a adresat publicului mureșean oferind prin paleta largă de momente artistice, o imagine de ansamblu asupra activităților extracurriculare organizate de unitățile de învățământ din municipiul Târgu-Mureş.

Sărbătoarea școlilor târgumureșene a continuat pe ritmuri de fanfare.  Festivalul Național al Fanfarelor Școlare – ediția a XIII-a, organizat de Palatul Copiilor din Târgu-Mureș, a continuat seria de momente artistice dedicate Zilei Internaționale a Educației.

“Pe această cale, Inspectoratul Școlar Județean Mureș mulțumește copiilor, elevilor, dascălilor, conducerii unităților școlare, Palatului Copiilor din Târgu-Mureș, Instituției Prefectului – Județul Mureș, Consiliului Județean Mureș, mass-mediei, tuturor celor care sunt implicați în procesul educațional al tinerilor din comunitatea noastră și care cred că educația este fundamentală în dezvoltarea unei societăți, pentru interesul superior al elevului”, a transmis prof. Ioan Macarie.

(Redacţia/ Foto: ISJ Mureş)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Proiect pentru Învățământul Secundar – ROSE. ”Bilet pentru viitor”, Tabără de vară 2019

Liceul Tehnologic ”Electromureș” este unul dintre beneficiarii Proiectului pentru Învățământ Secundar – ROSE “Bilet pentru …

Share
Share