Home / Invatamant / FOTO: Educaţia Mureşeană, celebrată prin momente artistice

FOTO: Educaţia Mureşeană, celebrată prin momente artistice

Ziua Educaţiei a fost marcată în municipiul Târgu-Mureș prin manifestări specifice organizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş, desfășurate în Foaierul Teatrului Național. Celebrarea Educației Mureșene s-a desfășurat vineri, 4 octombrie, reunind deopotrivă preșcolari, elevi, profesori, părinți şi reprezentanți ai autorităților locale mureșene.

Paletă largă de momente artistice

Potrivit inspectorului şcolar general al judeţului Mureş, prof. Ioan Macarie, evenimentul s-a adresat publicului mureșean oferind prin paleta largă de momente artistice, o imagine de ansamblu asupra activităților extracurriculare organizate de unitățile de învățământ din municipiul Târgu-Mureş.Sărbătoarea școlilor târgumureșene a continuat pe ritmuri de fanfare.  Festivalul Național al Fanfarelor Școlare – ediția a XIII-a, organizat de Palatul Copiilor din Târgu-Mureș, a continuat seria de momente artistice dedicate Zilei Internaționale a Educației.

“Pe această cale, Inspectoratul Școlar Județean Mureș mulțumește copiilor, elevilor, dascălilor, conducerii unităților școlare, Palatului Copiilor din Târgu-Mureș, Instituției Prefectului – Județul Mureș, Consiliului Județean Mureș, mass-mediei, tuturor celor care sunt implicați în procesul educațional al tinerilor din comunitatea noastră și care cred că educația este fundamentală în dezvoltarea unei societăți, pentru interesul superior al elevului”, a transmis prof. Ioan Macarie.

(Redacţia/ Foto: ISJ Mureş)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Leco Impex servește clienții și online

Pentru toți cei care au nevoie de utilaje sau piese de schimb pentru activități din …