Home / Slider / Locuri de muncă în Olanda

Locuri de muncă în Olanda

Un angajator din Olanda oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 45 de locuri de muncă vacante în localitatea Agglomeratie Leiden en Bollenstreek, Olanda, ca lucrători în producţia de alimente.

Potrivit informaţiilor furnizate de conducerea Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Mureş, Flexible Human Services B.V. oferă locuri de muncă pe minim 6 luni, se vor lucra 38-45 ore/săptămână, iar activitatea va consta în lucrări de ambalare, etichetare, lucru pe linia de producţie, reglarea maşinilor în vederea începerii ciclului de producţie.

“Salariaţii vor opera echipamentele de procesare a alimentelor, vor avea sarcini de curăţenie, vor respecta politicile și practicile în materie de siguranţă  alimentară. Angajatorul caută persoane disponibile să lucreze cel puţin 6 luni – cu cât mai mult cu atât mai bine, persoane dispuse să lucreze într-un mediu de plus 6 grade. Experienţa într-o poziţie similară constituie un avantaj. Se caută persoane care pot lucra atât individual cât şi în echipă, persoane dispuse să se deplaseze la locul de muncă cu bicicleta. Angajatorul caută persoane care cunosc limba engleză cel puţin la nivel conversaţional”, se precizează într-un comunicat de presă transmis de conducerea AJOFM Mureş.

Potrivit sursei citate, plata se va face săptămânal, se acordă 10,01 euro brut/oră pentru persoanele cu vârsta mai mare de 21 ani. Angajatorul oferă cazare la standardele SNF-contra cost 87,5 euro/săptămână, curs gratuit de limba olandeză şi biciclete gratuite pentru deplasarea la locul de muncă.

Persoanele care îndeplinesc condiţiile pot trimite CV Europas în limba engleză la adresa de e-mail recruitment@fhs.jobs,dna Roma Sjaardema, şi pentru monitorizare la adresa de e-mail simona.palcu@dj.anofm.ro, urmând ca angajatorul să contacteze doar persoanele pe care le consideră potrivite.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona oferta accesând www.eures.anofm.ro.(ID anunţ 5320). Pentru detalii suplimentare cei interesaţi se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Mureş  din Târgu-Mureş, strada Iuliu Maniu nr. 2 şi la numerele de telefon 0265-266.553 sau 0265.269.247, interior 109, termenul limită de înscriere fiind 30 noiembrie 2019.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Copiii din Cuieșd (Pănet) iubesc natura

La Cuieșd, comuna Pănet, împreună cu preșcolarii și elevii din cinci clase ai Școlii Gimnaziale …