Share

Home / Cultură / ”Sărbătorea Mărului”, ediție de majorat la Batoș

”Sărbătorea Mărului”, ediție de majorat la Batoș

Comuna Batoș se pregătește de sărbătoarea ei tradițională menită să pună în valoare rodul muncii oamenilor harnici ai Văii Luțului. Astfel, Consiliul Local și Primăria Batoș, Asociația „Mărul de Aur”, Grupul Producătorilor de Mere Dedrad-Batoș, cu sprijinul Consiliului Județean Mureș, organizează în perioada 12-13 octombrie, cea de a XVIII-a ediție a Sărbătorii Mărului.

Programul zilei de sâmbătă, 12 octombrie, va cuprinde manifestări sportive reunite în cadrul Cupei „Mărul de Aur, care vor debuta începând cu ora 9, o inedită  lansare de carte (ora 14) și teatru în aer liber (ora 18). Programul zilei de duminică va cuprinde slujba religioasă (ora 10), recitalul Fanfarei Municipiului Reghin care va preceda deschiderea oficială a Sărbătorii Mărului programată în jurul orei 12:45. Programul folcloric va începe la ora 13 pe scena amenajată în curtea școlii, asigurat de grupurile folclorice din comuna Batoș și împrejurimi, alături de soliștii Teodor, Narcisa și Teodora Țogorean. Ziua va fi presărată cu concursuri distractive pregătite de organizatori, care la final au pregătit două surprize participanților, concertul trupei clujene Semnal M (ora 19) urmat de o discotecă în aer liber.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Grădina de Vară, pregătită și pentru anotimpul rece

Cunoscutul restaurant Grădina de Vară, reamenajat de compania Darina, în urmă cu 2 luni, va …

Share
Share