Home / Recomandări zi de zi / Candelele solidarităţii aprinse în trei localităţi mureşene

Candelele solidarităţii aprinse în trei localităţi mureşene

Organizaţia Caritas organizează vineri, 11 octombrie, cea de-a zecea ediţie a gestului de solidaritate “Un milion de stele pentru nevoiaşi”.

Potrivit reprezentanţilor Organizaţiei Caritas, în judeţul Mureş se va desfăşura în trei locaţii, de la ora 18.00, după cum urmează: Piaţa teatrului din Târgu-Mureş, Piaţa Sfântu Gheorghe din Sângeorgiu de Mureş şi la Sovata Băi, în faţa Casei de Cultură “Petőfi Sándor”, în organizarea elevilor de la Şcoala Gimnazială “Áprily Lajos”.

Cum este cunoscut, în octombrie Caritas organizează cel mai amplu gest de solidaritate: “Un milion de stele pentru nevoiași”. Gestul constă în aprinderea de lumânări într-un spaţiu public, fiecare flacără reprezentând simbolic o persoană care se confruntă cu neajunsurile şi excluziunea socială. Acțiunea oferă oportunitate oricărei persoane de a face un bine exprimându-se vizibil și arătând, în ciuda tuturor dificultăților, importanța comunității și interesul purtat celor în nevoie. Așa s-a întâmplat și anul trecut, când peste 3.600 de participanți au donat în total 32.626 de lei, din care am ajutat peste 600 de familii și vârstnici nevoiașe cu pachete de alimente în ajunul Crăciunului”, au transmis organizatorii, prin intermediul unui comunicat de presă.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Exclusiv! Ce case și apartamente noi pregătesc dezvoltatorii imobiliari. Cele mai noi oferte, în Mureșul Rezidențial, Ediția a IV-a. Găsiți aici ediția integrală!

Echipa Zi de Zi vă oferă o nouă ediție specială dedicată construcțiilor de locuințe noi …