Candelele solidarităţii aprinse în trei localităţi mureşene Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 460 Vizualizări

Candelele solidarităţii aprinse în trei localităţi mureşene

Organizaţia Caritas organizează vineri, 11 octombrie, cea de-a zecea ediţie a gestului de solidaritate “Un milion de stele pentru nevoiaşi”.

Potrivit reprezentanţilor Organizaţiei Caritas, în judeţul Mureş se va desfăşura în trei locaţii, de la ora 18.00, după cum urmează: Piaţa teatrului din Târgu-Mureş, Piaţa Sfântu Gheorghe din Sângeorgiu de Mureş şi la Sovata Băi, în faţa Casei de Cultură “Petőfi Sándor”, în organizarea elevilor de la Şcoala Gimnazială “Áprily Lajos”.

Cum este cunoscut, în octombrie Caritas organizează cel mai amplu gest de solidaritate: “Un milion de stele pentru nevoiași”. Gestul constă în aprinderea de lumânări într-un spaţiu public, fiecare flacără reprezentând simbolic o persoană care se confruntă cu neajunsurile şi excluziunea socială. Acțiunea oferă oportunitate oricărei persoane de a face un bine exprimându-se vizibil și arătând, în ciuda tuturor dificultăților, importanța comunității și interesul purtat celor în nevoie. Așa s-a întâmplat și anul trecut, când peste 3.600 de participanți au donat în total 32.626 de lei, din care am ajutat peste 600 de familii și vârstnici nevoiașe cu pachete de alimente în ajunul Crăciunului”, au transmis organizatorii, prin intermediul unui comunicat de presă.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE