Festival special pentru artiştii din MAI Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 173 Vizualizări

Festival special pentru artiştii din MAI

A X-a ediție a Festivalului Național al Artiștilor Amatori din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) se desfăşoară la Casa de Cultură ”Mihai Eminescu” din Târgu-Mureș, în perioada 7 – 11 octombrie.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, festivalul este organizat de către Centrul Cultural al MAI cu sprijinul Corpului Naţional al Poliţiştilor, al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mureş, Grupării de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mureş, precum şi în colaborare cu Primăria Târgu-Mureş. Probele de concurs pentru participanți vor consta în muzică ușoară, muzică folk, muzică populară și secțiune instrumentală, urmând să se desfășoare în zilele de 9 octombrie (ora 17.00) și 10 octombrie (ora 15.00).

La gala de încheiere a evenimentului din data de 10 octombrie (ora 17.00), vor urca pe scenă atât câștigătorii ediției, cât și laureați ai festivalului anterior organizat de Centrul Cultural al MAI.

Andreea GONDOR

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE