Home / Reghin / Rodul toamnei cinstit la Festivalul Toamna Reghineană

Rodul toamnei cinstit la Festivalul Toamna Reghineană

În perioada 11-13 octombrie, la Reghin va avea loc ”Festivalul Toamna Reghineană”. Evenimentul este organizat de către  Best Even Team & Impresario,  în parteneriat  cu Primăria Reghin, accord parafat în ședința de consiliu din data de 2 octombrie. Contribuția municipiului Reghin la organizarea evenimentului este de 50.000 lei. Festivalul își propune, prin firma organizatoare, să ofere reghinenilor o manifestare culturală multietnică de calitate prin programe culturale, artistice și educative, concursuri. expoziții care au ca temă promovarea tradițiilor de toamnă și a produselor de sezon.

Festivalul va debuta vineri, 11 octombrie, ora 16, cu primirea oaspeților, vizitarea standurilor și a expozițiilor cu vânzare. La scena din centrul orașului vor urca,  începând cu ora 16,  ansambluri și soliști de muzică populară. Seara se va încheia cu recitalurile susținute de Alexia Vornicu, trupa Re Born, Mike Zetter și formația Schimbul 3. Sâmbătă, 12 octombrie, programul va continua cu expoziția de produse  de sezon deschisă începând cu ora 10, un program pentru copii, începând cu ora 11:30, și programul artistic folcloric care va debuta începând cu ora 16. Oaspeții speciali al celei de a doua seri vor fi Autograf, Alexandra Ungureanu , Iris și Titan. Seara se va încheia cu un show de lasere. Programul zilei de duminică, 13 octombrie va cuprinde în prima parte  zilei expoziții cu produse de sezon, ateliere pentru copii, iar începând cu ora 16:00, programul folcloric pe scena festivalului. Seara se va încheia cu recitalurile susținute de Lambrino, Trupa Cairo (Budapesta) și Direcția 5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dezinsecție și deratizare în Reghin

Reprezentanții Primăriei municipiului Reghin au anunțat, pe pagina de Facebook a instituției, că în perioada …