Home / Recomadări zi de zi / Curs pentru voluntarii începători UPU-SMURD Târgu-Mureș

Curs pentru voluntarii începători UPU-SMURD Târgu-Mureș

Unitatea de Primire a Urgențelor (UPU) – Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD) în colaborare cu Organizația Studențească de Medicină de Urgență, organizează un curs pentru voluntari începători UPU – SMURD, în perioada 19 – 20 octombrie, începând cu ora 9.00, la Amfiteatrul 1 și 2 al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș.

Potrivit paginii evenimentului creată de către Organizația Studențească de Medicină de Urgență, ”Cursul este destinat studenților la programele de studiu: Medicină Generală, anii de studiu I-IV (UMFST ˶George Emil Palade˝ Târgu-Mureș), studenții din anii IV-VI pot deveni voluntari pe baza examenului susținut la disciplina Medicină de Urgență, Asistență Medicală Generală (UMFST ˶George Emil Palade˝ Târgu-Mureș/Școală postliceală, Medicină Dentară (UMFST ˶George Emil Palade˝ Târgu-Mureș).”

Înscrierile se pot face în perioada 3 – 17 octombrie. În data de 26 octombrie, participanții vor susține un examen teoretic, la finalul cursului. Prezența este obligatorie la ambele cursuri pentru a putea susține examenul.

Formularul de înscriere se găsește pe site-ul: https://forms.gle/jX2FyTu2QQuDKYnU7

Andreea GONDOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

ÎNGRIJORĂTOR. 21 de cazuri noi de COVID-19 în Mureș!

Până miercuri, 8 iulie, în județul Mureș au fost confirmate 788 de cazuri (cu 21 …