Aniversare de 25 de ani pentru fabrica de produse lactate Therezia Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1156 Vizualizări

Aniversare de 25 de ani pentru fabrica de produse lactate Therezia

Cu ocazia aniversării a 25 de ani de la înființarea primei fabrici a produselor lactate, Therezia, reprezentanţii acestei societăţi din Pănet organizează, împreună cu Radio Gaga, un concert, luni, 14 octombrie de la ora 19.00, în incinta Sălii Sporturilor din Târgu-Mureș.

”Compania aceasta este visul unei familii din Transilvania, din comuna Pănet, de a produce și pune la dispoziția consumătorilor produse lactate autentice transilvănene și locale”, a precizat vineri, 11 octombrie, în cadrul unei conferințe de presă, directorul comercial al societăţii Therezia, Csergő Attila.

Therezia Prodcom SRL a fost înființată în anul 1994 și este unul dintre principalii producători locali de produse lactate. Societatea îşi face simțită prezența atât pe piața din România, cât și în pe piețele din străinătate, exportând produse în mai multe țări din Uniunea Europeană.

După două decenii şi jumătate de activitate, produsele Therezia au cunoscut o ascensiune rapidă ajungând la standarde europene. Reușind să combine creativitatea cu produsele locale și lapte exclusiv ardelenesc, firma a reușit să promoveze tradițiile românești și să mențină rețetele tradiționale dar să vină și cu unele originale.

”Am încercat să nu pierdem ideea de bază cu care am pornit. Gândul fabricii a fost de a fi locali, de a îmbrățișa producătorii locali, de lapte și de carne. De-a lungul anilor am rămas fideli acestei idei, nu ne-am naționalizat”, a mai afirmat Csergő Attila.

Andreea GONDOR

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE