Mureşenii, invitaţi la „Cină pe întuneric” Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 422 Vizualizări

Mureşenii, invitaţi la „Cină pe întuneric”

Lions Club Târgu-Mureș organizează un eveniment caritabil intitulat ”Cină pe întuneric”, joi, 17 octombrie, începând cu ora 19.00, la Restaurantul Chicago Blues Steakhouse din Piața Teatrului nr. 1 din Târgu-Mureș.

Mureșenii sunt invitați să susțină moral, dar și financiar, persoanele nevăzătoare din jurul nostru. Evenimentul se va desfășura pe întuneric pentru sprijinirea persoanelor cu dizabilități vizuale cu scopul integrării în societate.

Prețul de participare este de 100 lei/ persoană. O parte din sumă acoperă meniul din seara evenimentului, iar suma rămasă va fi folosită în sprijinirea Asociației de Nevăzători, prin achiziționarea materialelor necesare pentru adaptarea cât mai ușoare a vieții de zi cu zi.

”Misiunea Cluburilor Lions este crearea şi menţinerea unui spirit de înțelegere între toţi oamenii prin oferirea voluntară de sprijin umanitar, celor aflați la nevoie. Membrii Lions contribuie zi de zi la realizarea acestei generoase misiuni prin implicarea în comunitate şi prin cooperare cu alte cluburi din țară și de peste hotare”, se menționează pe site-ul lion-clubs.ro.

Andreea GONDOR

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE