Home / Sport / Debut și cu ultima echipă la volei

Debut și cu ultima echipă la volei

Distribuie

Revenită de la Clubul Sportiv Municipal Târgu Mureș la clubul la care a activat inițial, motivele sunt deja cunoscute, echipa de volei feminin CSU Medicina CNUE Târgu Mureș rămâne pentru încă un sezon în eșalonul secund, mai exact Divizia A2, seria Vest. Rămasă cu un lot restrâns de jucătoare, majoritatea junioare, după ce au câștigat la pas ediția trecută sub culorile CSM și au promovat în prima divizie, se văd nevoite să o ia de la capăt. Mureșencele vor disputa primul joc al noului sezon în deplasare, la CSȘ Turda, sâmbătă, 19 octombrie. Primul joc de pe teren propriu va avea loc peste o săptămână, în 26 octombrie, cu CSU Politehnica Timișoara.

Startul a fost dat la junioare

La fel ca și în edițiile trecute, când lotul era alcătuit în majoritate din junioare, echipa care va evolua și în această ediție în A2 va avea cam aceeași componență. Dacă în ultimul deceniu clasările pe podium atât la junioare I, cât și la junioare II deveniseră ceva absolut normal, cu mai multe titluri de campioane cucerite, în ediția trecută în cele două campionate de la junioare a mai activat doar cea de la junioare I, și aceasta tot sub culorile CSU Medicina. Echipa care era aproape identică cu cea care promovase în A1 a cucerit un nou titlu, a fost a doua care a debutat în sezonul actual. Ele au debutat în Seria G cu o deplasare la CSȘ 2 Baia Mare și vor avea la această categorie pauză la sfârșitul acestei săptămâni, urmând să susțină primul joc de pe teren propriu cu CSȘ Blaj, duminică, 27 octombrie.

Absente la categoria cadete (junioare II) în ediția trecută, tinerele „mediciniste” au fost primele care au luat startul în noul campionat. Startul a fost însă unul ratat, la fel ca și al celei de-a doua echipe mureșene din grupa acestei categorii, CSȘ Târgu Mureș. Ambele au susținut jocurile de debut pe teren propriu, cedând în doar trei seturi, CSȘ cu CSȘ Sibiu, CSU Medicina cu ACS Bravol Brașov. După o săptămână de pauză, cele două vor susține jocul direct în etapa a II-a din seria F, duminică, 20 octombrie.

Rezumând, perspectivele tuturor celor trei echipe, la toate categoriile, sunt cel puțin sumbre față de edițiile precedente.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Festivalul Minihand, la cea de-a doua ediție

Distribuie Duminică, 24 martie, conducerea Asociației Județene de Handbal (AJH) Mureș a organizat Festivalul Minihand, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.