Share

Home / Altele / Proiect câștigat de Primăria Târgu-Mureș: Centru multifuncţional modern pe strada Dealului

Proiect câștigat de Primăria Târgu-Mureș: Centru multifuncţional modern pe strada Dealului

Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Târgu-Mureș, a anunțat miercuri, 16 octombrie, că Primăria municipiului Târgu-Mureș a obținut o finanțare nerambursabilă pentru realizarea unui Centru multifuncţional modern pe strada Dealului.
Potrivit informațiilor furnizate de Claudiu Maior, ”proiectul promovează o investiţie în scopul realizării infrastructurii adecvate pentru realizarea unui Centru Multifuncţional în zona urbană marginalizată, respectiv strada Dealului nr. 22.”


În cadrul proiectului, care are o valoarea totală de 5,4 milioane de lei, se va construi un centru multifuncțional care va cuprinde: un cabinet medical, inclusiv anexe, sală multifuncțională, săli de terapii ocupaționale, de activități, de educație formală/nonformală, de ludoterapie, grupuri sanitare, cabinete de consiliere etc., amenajări exterioare cu amfiteatru, spațiu de joacă pentru copii, zonă de odihnă și relaxare, spații pietonale, locuri de parcare și zone verzi cu plantarea de arbori și arbuști.
”Proiectul privind „Reamenajarea spațiilor urbane cu centru multifuncțional în zonele de locuit marginalizate din municipiul Târgu-Mureş” este cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională”, a precizat consilierul personal al primarului municipiului Târgu-Mureș.

(Redacția)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cum ar trebui sa folosesti corect cremele de corp?

O crema de corp profesionala se utilizeaza in mod special pentru a preveni uscaciunea si …

Share
Share