Mamprenoarele recomandă: Cea mai cool încălțăminte pentru sezonul toamnă – iarnă 2019 Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 734 Vizualizări

Mamprenoarele recomandă: Cea mai cool încălțăminte pentru sezonul toamnă – iarnă 2019

Temperaturile din toamna aceasta ne-au dat puțin de furcă, astfel că au fost zile în care nu prea știam în ce anotimp ne aflăm. Însă, cum doar o lună ne mai desparte de iarna calendaristică, ne-am gândit să facem o scurtă trecere în revistă a ceea ce vom încălța în sezonul care se apropie cu pași rapizi.

Pielea întoarsă și culorile puternice, dar și cele care dau o notă glam unei ținute, precum argintiul și auriul, continuă să fie în tendințe și sezonul aceasta. De asemenea, se poartă tot ceea ce te face să te simți bine, confortul picioarelor fiind pus pe primul plan.

Ghetele cu catarame

Unul dintre cele mai îndrăgite modele de ghete de-a lungul timpului este cel cu barete și catarame mari. Vestea bună este că în iarna lui 2019, și cel puțin încă un sezon de acum încolo, aceste ghete vor fi în tendințe. Culorile cu care vei reuși să le asortezi la o mulțime de ținute sunt negru și roșu. Le poți purta la fuste lungi și vaporoase, spre exemplu, făcând ușoară tranziția către încălțămintea masivă de iarnă.

Cele mai noi și confortabile modele de încălțăminte ale sezonului pot fi văzute și încercate la magazinul Melania din strada Gheorghe Doja nr. 177 (la intrarea Prodcomplex). Vă așteptăm cu drag!

Constantina HURUBA,

Membru comunitatea Mamprenoare Târgu-Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE