Home / Cultură / O nouă ediție a Festivalului ”Armonii muzicale”

O nouă ediție a Festivalului ”Armonii muzicale”

Distribuie

Casa de Cultură a Studenților din Târgu-Mureș organizează a II-a ediție a Festivalului Național Studențesc de Muzică Ușoară „Armonii muzicale”, în perioada 25-27 octombrie, în sala de spectacole „Mihai Eminescu”. Publicul țintă sunt tinerii iubitori de muzică ușoară cu calități interpretative. Concursul de Muzică Ușoară va începe vineri, 25 octombrie, de la ora 18.00.

Scopul festivalului este promovarea tinerelor talente. Câștigătoarea primei ediții a fost Larisa Roxana Giurgiu, care a primit Trofeul Festivalului, în prezent, numele de scenă al câștigătoarei este Roxen.

”La concurs pot participa doi studenți din fiecare casă de cultură a studenților din țară. Festivalul Național Studențesc de Muzică Ușoară se adresează tinerilor și studenților din centrele universitare cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, care respectă regulamentul festivalului”,  se precizează întru-un comunicat de presă transmis de către conducerea Casei de Cultură a Studenților Târgu-Mureș.

La această ediție, va fi încorporată  secțiunea ”Interpretare” la care este obligatorie participarea cu două piese, din care una trebuie să fie în limba română.

Potrivit aceleași surse, ”juriul va fi alcătuit  din specialiști și personalități ale muzicii ușoare. Sâmbătă, 26 octombrie, începând cu orele 18.00, va avea loc Spectacolul de Gală, în cadrul căreia participanții vor fi premiați. Se acordă locul I, II și III, precum și Trofeul Festivalului”.

”Oamenii Dimineții” sunt invitații festivalului de anul acesta iar intrarea este liberă.

Andreea GONDOR

 

 

De asemenea, verificati

Sesizări de malpraxis la Direcția de Sănătate Publică Mureș

Distribuie Comisia de monitorizare și competență profesională pentru cazurile de malpraxis din cadrul Direcției de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.