Home / Luduș / Rectificare de buget pentru Spitalul orășenesc „Dr. Valer Russu” Luduș

Rectificare de buget pentru Spitalul orășenesc „Dr. Valer Russu” Luduș

În luna septembrie, Spitalul orășenesc „Dr. Valer Russu” Luduș a propus Consiliului Local unele virări de credite bugetare între articole și alineate bugetare și între obiective de investiții cu scopul de a aloca în mod corect sumele în funcție de prioritățile de realizare, pentru acest an.

În același timp, Spitalul orășenesc a solicitat aprobarea modificării planului de investiții între obiective, adică să fie diminuată suma destinată RC la Secția de Chirurgie cu 30.000 de lei și suplimentarea cu 10.000 de lei a obiectivului „Modernizare Laborator Fizioterapie” și cu 20.000 de lei să se achiziționeze un lavoar cu apă sterilă pentru sala de operație de la Secția de Obstetrică-Ginecologie din cadrul Ambulatoriului de specialitate a Spitalului orășenesc „Dr. Valer Russu”.

Ambele propuneri au fost aprobate de consilierii locali.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureș: Zeci de pacienți asimptomatici COVID-19, externați!

Până astăzi, 11 iulie, în județul Mureș au fost confirmate 808 de cazuri (cu 4 …