Detalii despre accidentul mortal din Voiniceni. Victima, un tânăr de 17 ani! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 22765 Vizualizări

Detalii despre accidentul mortal din Voiniceni. Victima, un tânăr de 17 ani!

Un tânăr în vârstă de 17 ani și-a pierdut viața în urma accidentului rutier petrecut duminică, 20 octombrie, în jurul orei 23.15, pe strada Voinicenilor din Târgu-Mureș.
Din primele cercetări efectuate la fața locului de polițiști, a reieșit că un autoturism condus cu viteză excesivă de un tânăr în vârstă de 20 de ani pe direcția Târgu-Mureș – Ceuașu de Câmpie a intrat în coliziune cu un autoturism aflat pe același sens de deplasare, care ar fi efectuat o manevră hazardată de întoarcere. Ulterior, șoferul de 20 de ani a pierdut controlul direcției, a lovit un cap de pod și apoi gardul unei case.
În urma impactului, șoferul de 20 de ani a suferit răni grave, fiind transportat la spital, iar un pasager în vârstă de 17 ani din mașina acestuia și-a pierdut viața.
Polițiștii mureșeni au descoperit mașina care a întors hazardat, abandonată pe o stradă din apropierea locului unde s-a produs tragedia.
Totodată, polițiștii au demarat cercetările pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.
(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE