Home / Slider / Autovehicule înmatriculate în alte state, verificate de polițiștii mureșeni

Autovehicule înmatriculate în alte state, verificate de polițiștii mureșeni

Distribuie

Polițiștii Serviciului Rutier Mureș, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Poliției Române, în perioada 18 – 20 octombrie, au desfășurat o acțiune de verificare a modului în care proprietării autoturismelor înmatriculate în alte state respectă legislația privind circulația pe drumurile publice din România.
Pe parcursul acestor zile, peste 70 de polițiști rutieri au acționat în trafic fiind verificate peste 1.200 de autovehicule, dintre care 191 înmatriculate în alte state.
Potrivit unui comunicat remis de către Inspectoratul Județean de Poliție Mureș, ”polițiștii au aplicat 759 de sancțiuni contravenționale, din care 739 pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile pubice”, iar ”din totalul acestora, 28 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate conducătorilor autovehiculelor înmatriculate în alte state”.
De asemenea, în cadrul acțiunii au fost reținute 69 de permise de conducere și 17 certificate de înmatriculare. Totodată, polițiștii au constatat 11 infracțiuni la regimul circulației rutiere, dintre care 2 săvârșite de conducătorii autovehiculelor înmatriculate în alte state.

Andreea GONDOR


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.