i-TECH Mureș, de la teorie la practică Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 277 Vizualizări

i-TECH Mureș, de la teorie la practică

Centrul tehnologic UCS – Centru de inovare și tehnologie amenajat în incinta fostului Liceu de Chimie de pe strada Gheorghe Doja nr. 250 din Târgu-Mureș va găzdui joi, 24 octombrie, de la ora 10.00, cea de-a V-a ediție a workshop-ului i-TECH Mureș, eveniment care are ca tematică ”Tendințe actuale în automatizări (robotică)”.

Ateliere și activități interactive

Workshop-ul este organizat de Universitatea Cultural Științifică Târgu-Mureș, în parteneriat cu Primăria municipiului Târgu-Mureș și Inspectoratul Școlar Județean Mureș, și are ca obiectiv principal revigorarea învățământului profesional mureșean.
”Vom avea patru tipuri de ateliere, ceea ce înseamnă o paletă largă de meserii în domeniul auto-mecanică și electricitate, CNC, robotică-automatizare, sudură-lăcătușerie și smart home. Vom avea o sală de clasă pentru activități teoretice, dotată cu calculatoare, și o sală multifuncțională”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Csegzi Sandor, directorul Universității Cultural Științifice Târgu-Mureș.
Evenimentul se va bucura de participarea unor reprezentanți ai aproximativ 30 de companii din Mureș, Cluj, Sibiu și București, de reprezentanți ai mediului academic, de la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” Târgu-Mureș, Universitatea Sapientia Târgu-Mureș, Universitatea Tehnică Cluj Napoca – Facultatea de Electronică și Comunicații și Facultatea de Mecanică, precum și ai unor licee cu profil tehnologic și teoretice, cu specializări în IT.
”Vor fi panouri expoziționale, standuri expoziționale interactive”, a mai spus Csegzi Sandor.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE