Home / Sanatate / Clinică nouă Dora Optics, cu aparatură de ultimă generație și servicii medicale de top

Clinică nouă Dora Optics, cu aparatură de ultimă generație și servicii medicale de top

Distribuie

Clinica de oftalmologie Dora Optics și-a extins activitatea, în urmă cu câteva zile, prin inaugurarea unei clinici moderne în municipiul Mediaș. Acesta este situată pe strada Pompierilor nr. 4, în zona centrală a orașului, și oferă consultații de specialitate, investigații și operații oftalmologice de înaltă precizie, necesare pentru tratarea afecțiunilor oculare.

Aparatură de ultimă generație

Clinica Dora Optics Mediaș este dotată cu aparatură de ultimă generație cu ajutorul căreia se vor putea face investigații și proceduri complexe.

 

”Suntem prezenți în Mediaș deja de 10 ani unde avem o colaborare foarte bună cu Policlinica Vlăduțiu, colegii mei acolo consultă și în continuare vor consulta, iar aici am deschis această clinică pentru că vrem să oferim tratamente, operații și servicii medicale la standarde noi pentru acest oraș. Ne adresă în continuare acestei populații și pacienților noștri care, până acum, pentru investigații și pentru operații au trebuit să vină la Târgu-Mureș, acum toate le vom putea oferi și aici într-un mediu modern și plăcut. Colegii mei vor consulta aici timp de trei zile în fiecare săptămână, iar operațiile le voi efectua eu aici în această clinică. Ne adresăm majorității bolilor oftalmologice care pot fi tratate, în principiu, grupurile și bolile țintă cu care ne ocupăm sunt: cataracta, boala glaucomatoasă, diagnosticul și tratamentul bolilor retiniene. Este o foarte mare necesitate, noi efectuăm foarte multe operații de cataractă, la Târgu-Mureș, pacienții veneau la noi, acum însă va fi mai simplu. Tratamentul și diagnosticul bolii glaucomatoase se va putea face aici. De asemenea, urmărirea bolii și a pacienților gleucomatoși cu examinări periodice se va putea face aici. Este un gol pe care noi dorim să îl acoperim, respectiv, punem accent pe calitatea actului medical, pacienții vor avea ora exactă la care să vină, vor fi chemați civilizați și tratați. Folosim materiale de calitate, nu dorim să utilizăm lucruri respectiv consumabile ieftine și nu dorim să utilizăm cristaline de proastă calitate. La noi standardul e înalt”, a precizat Zoltan Madaras, medic primar oftalmolog.

Dora Optics este o companie de servicii integrate de optică și oftalmologie înființată în anul 2008, care are în prezent 9 puncte de lucru, 9 cabinete medicale, o sală de investigații, o sală de operație și colaborări cu alte trei policlinici din județele limitrofe.

Andreea GONDOR

 


De asemenea, verificati

Programe de formare profesională prin AJOFM Mureș

Distribuie În cursul anului 2022, Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Mureș a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.