FOTO: ”Operation SABRE”, vizită umanitară în Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 168 Vizualizări

FOTO: ”Operation SABRE”, vizită umanitară în Mureș

Membrii fundației umanitară din Marea Britanie ”Operation SABRE” au vizitat din nou județul Mureș, în perioada 20 – 22 octombrie.
Cu ocazia vizitei, fundația a donat un autoturism de transport persoane Protopopiatului Ortodox Târgu-Mureș care va fi folosit pentru transportul de alimente pentru persoanele nevoiașe, și transportul copiilor la centrele de zi. Cu aceași ocazie, britanicii au montat detectoare de fum, mijloace de alarmare în caz de incendiu și iluminat de securitate pentru evacuare la Centrul maternal ”Materna” din Târgu-Mureș. S-au distribuit ajutoare umanitare la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Sighișoara, la ”CITO” Căpușu de Câmpie și la Centrul de Zi ”Sfântul Dumitru” Sângeorgiu de Pădure.
Pe pagina de Facebook ISU ”Horea” Mureș se menționează și că oaspeții ”au donat o serie de echipamente de protecție în caz de incendiu (căști, costume, mănuși și bocanci), voluntarilor din cadrul ISU ”Horea” al jud. Mureș și personalului din cadrul SVSU Acățari, cei din urmă au beneficiat și de două camere de termoviziune și detectoare de gaz”.

Andreea GONDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE