FOTO: Ziua Recoltei, la Grădinița „Dumbrava Minunată” Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 569 Vizualizări

FOTO: Ziua Recoltei, la Grădinița „Dumbrava Minunată”

Vineri, 18 octombrie, Grădinița cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată” din Târgu-Mureș, structură a Școlii Gimnaziale „Mihai Viteazul”, a organizat câteva manifestări, atât cu copiii, cât și cu părinții, pe parcursul întregii zile.
„În cadrul activităților organizate vineri, în grădinița noastră, au participat aproximativ 150 de preșcolari impreună cu cele 12 educatoare din grădiniță.”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, prof. înv. preșc. Andreea Lozneanu, coordonatoarea acestui eveniment.

Activități diverse

Programul a fost divers. Acesta a început la ora 9.30 cu activități cultural-artistice susținute de copii, intitulat „Se plimbă toamna iar în Dumbrava Minunată”. „În cadrul activităților de dimineată copiii au pregătit lucrări pentru expoziția din grădiniță”, a precizat prof. înv. preșc. Andreea Lozneanu. Acestea au fost expuse ulterior, și au variat de la desene, la confecții, dovlecei decorați, și la alte materiale artistice și plastice. De la ora 15.30, s-au implicat și părinții, spre bucuria copiilor. „De la ora 16.30 am organizat activități interactive la care au participat părinți, copii, bunici alături de întreg personalul grădiniței, și am gustat și din bunătățile toamnei”, a explicat prof. înv. preșc. Andreea Lozneanu.

Părinți implicați, copii recompensați

Părinții au participat în număr mare la activitățile interactive. ”Apreciem cu adevărat implicarea și sprijinul acordat de către părinți în activitățile organizate în unitatea noastră, mulțumindu-le înca o dată pe această cale.”, a declarat prof. înv. preșc. Andreea Lozneanu. Pe final, preșcolarii au fost recompensați cu diplome și au servit prăjituri cu fructe și alte bunătăți.

Alex Ionuț ORBAN

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE