FOTO: Carnagiu pe drumurile mureșene: urs, mistreț și căprioară lovite mortal cu mașina! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 8480 Vizualizări

FOTO: Carnagiu pe drumurile mureșene: urs, mistreț și căprioară lovite mortal cu mașina!

Un internaut a făcut publice vineri, 25 octombrie, fotografii realizate în ultimele 24 de ore reprezentând accidente de pe raza județului Mureș în care au fost implicate animale sălbatice.
Astfel, Silaghi Vasile a postat o fotografie reprezentând un urs mort, aflat în remorca unei mașini, despre care a afirmat că este rezultatul unui accident petrecut în urmă cu o noapte pe porțiunea de autostradă dintre Ungheni și Iernut.
Același internaut a publicat două fotografii realizate la puțin timp după producerea unui accident în zona restaurantului Lira la ieșire din Târgu-Mureș spre Acățari.
”Unul dintre șoferi își aduna niște bucăți de plastic de pe șosea și a fost lovit de o altă mașină, deci o a treia mașină implicată care l-a lovit pe șofer”, a scris Silaghi Vasile despre accidentul în urma căruia un mistreț și-a pierdut viața.
Nu în ultimul rând, același internaut a prezentat o fotografie în care se află o căprioară lovită mortal de o mașină, despre care a afirmat că a fost realizată joi dimineață la ieșirea din localitatea Cristești.
(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE