Home / Politic / Viorica Dăncilă (PSD), despre șansele de a câștiga președinția: Sunt foarte mari

Viorica Dăncilă (PSD), despre șansele de a câștiga președinția: Sunt foarte mari

Distribuie

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a afirmat vineri, la Satu Mare, că şansele de a ajunge preşedinte „sunt foarte mari”, arătând că România are nevoie de un şef al statului care să-i unească pe cetăţeni.
„Cred că şansele sunt foarte mari, pentru că eu chiar cred în oameni şi chiar cred în poporul român şi cred că această ţară merită mult mai mult din partea preşedintelui României. În primul rând merită un preşedinte care să-i unească pe români şi nu să-i dezbine, merită un preşedinte care să fie în mijlocul Românilor şi nu să-şi aducă aminte de ei din cinci în cinci ani, când vin alegerile, merită un preşedinte care să reprezinte ţara noastră cu demnitate în forurile europene, care să lupte pentru această ţară să fie un hub regional, un preşedinte care să se adreseze tuturor românilor, un preşedinte care să nu împartă ţara, să nu spună ‘vreau guvernul meu şi parlamentul meu’, un preşedinte care să ajute guvernul indiferent de culoarea politică, pentru că în fond, deciziile sunt pentru oameni şi atunci când ajungi într-o funcţie înaltă, chiar cea mai înaltă funcţie din stat, trebuie să ai grijă de poporul tău ca de propria familie”, a declarat Dăncilă.
Ea a arătat că un preşedintele trebuie să fie al tuturor românilor.
„Poporul român a fost unit şi prin unitate şi-a atins multe obiective de-a lungul timpului. Vedem un popor divizat, vedem multă ură în societatea românească, ură pe care a insuflat-o însuşi preşedintele României. Vedem un preşedinte care care trebuie să fie al tuturor românilor, şi al meu, şi al dumneavoastră şi al tuturor. Este preşedintele de facto al PNL. Ce este greşit? Un preşedinte care încalcă legea fundamentală a ţării, Constituţia, nu poate să îi reprezinte pe români. Oricare dintre noi care ar încălca Constituţia ar suporta rigorile legii. Preşedintele îşi permite să poată să facă acest lucru şi să spună de la microfonul administraţiei prezidenţiale, cu aroganţa caracteristică, că face ce vrea el şi nu ceea ce prevede Constituia României”, a mai spus premierul.

(www.agerpres.ro)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Claudiu Maior (PSD), venit de 540 lei/lună, doar din indemnizația de consilier local, în ultimii doi ani declarați

Distribuie Fostul viceprimar Claudiu Maior, în prezent consilier local în Consiliul Local Târgu Mureș, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.