Home / Sport / Două din două pentru voleibalistele mureșene

Două din două pentru voleibalistele mureșene

Distribuie

Echipa feminină de volei CSU Medicina CNUE Târgu Mureș a obținut o nouă victorie de 3 puncte. În etapa a II-a a Diviziei A2, seria Vest, mureșencele au trecut pe teren propriu cu 3-1 (25-12, 25-12, 22-25, 25-17) de formația CSU Poli Timișoara. Întâlnirea se anunța una deschisă oricărui rezultat din mai multe puncte de vedere. Formația gazdă revenea la CSU Medicina după un sezon eșuat sub culorile CSM în eșalonul secund, în care practic au defilat, au promovat în primul, dar din motive financiare au revenit la clubul care le-a oferit practic aceeași nesiguranță. Cu câteva nume noi și un lot alcătuit aproape în exclusivitate din junioare, mureșencele au depășit o echipă la fel de tânără. Cu un sextet de bază deja omogenizat, echipă campioană la junioare, mureșencele au câștigat la 12 primele două seturi. Când se părea că partida era mai degrabă un antrenament cu puncte, jocul devenea la un moment dat complicat. Cu public este mai greu de spus, deoarece abia au fost 15-20 de spectatori în tribună, și aceia apropiați ai echipelor.

Concentrate pentru cele 3 puncte

Dacă jocul părea să se încheie în mai puțin de o oră, la un moment dat se putea lua în calcul și o eventuală înfrângere. Bănățencele au condus doar cu 1-0 și 2-1 în setul trei, după care gazdele s-au desprins la 7-4 și se părea că se va menține ritmul din primele două seturi. Cu majoritatea punctelor obținute de oaspete după greșeli sau neatenții ale mureșencelor, s-a egalat la 7. Timișorencele au reușit la jumătatea setului să se desprindă la 2, apoi la 3 și 4 puncte, având chiar 21-16 spre finalul setului. Atrenorul Predrag Zukovic a încercat să le reconecteze la joc, dar a reușit doar parțial acest lucru, deoarece elevele lui nu au reușit să revină. S-au apropiat la 2 puncte, cu ocazii de a pune presiune în cazul unui avantaj minim. Bănățencele au primit un plus de încredere, au reușit să obțină puncte și cu execuții proprii, astfel a fost prea târziu și setul a fost cedat. Pentru 3 puncte era nevoie de victorie în setul patru. Mai concentrate, mureșencele au reușit serii de puncte și au obținut fără alte emoții victoria, deși au fost momente de cumpănă. De la 4-0 s-a ajuns la 6-5, apoi, după o nouă serie bună, de la 11-5 la 13-10. Seria următoare de 7 a eliminat orice semn de întrebare. Chiar slăbit ritmul spre final, de la 20-10, deși s-au mai pierdut 7 mingi, partida s-a încheiat fără alte complicații.

Lotul „medicinist” folosit la acest joc le-a cuprins pe: Florina Murariu, Raisa Ioan, Diana Vereș, Denisa Ionescu, Iarina Axinte, Irina Răileanu, Alexandra Șumandea, Jasmin Gîrd, Izabela Boga, Noemi Moldovan, cu Karina Murariu și Alexandra Boreodean pe posturile de libero.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.