Share

Home / Cultură / Soliști de muzică populară din întreaga țară prezenți la Târgu-Mureș

Soliști de muzică populară din întreaga țară prezenți la Târgu-Mureș

Asociația culturală Mureșul Superior a reunit, recent, în sala de spectacole a Ansamblului Artistic Profesionist ”Mureșul” din Târgu-Mureș, soliști din toată țara veniți la Târgu-Mureș cu dorința de a demonstra unitatea în diversitate a folclorului, prin intermediul spectacolului ”Din Ardeal în toată țara”. Spectacolul a reușit să umple sala cu târgumureșeni care au demonstrat încă odată că îndrăgesc folclorul autentic și interpreții de valoare ai cântecului românesc.

Pe scenă au fost prezenți interpreți precum Ana Ilca Mureșan, Gheorghița Nicolae, Dan Doboș, Nicoleta Voica, Dorina Oprea, Leontina Popa, Ciprian și Mihaela Istrate, Roxana Reche și Alexandru Pal, Ioan Cristian Țăran, Suzana și Daciana Vlad, Adina Nistor, Ansamblul Artistic Mureșul, dirijor Zoli Bambo, coregraf Florin Cerghedi.

Spectacolul organizat de Ioan Cristian Țăran cu sprijinul Primăriei municipiului Târgu-Mureș a însemnat o întâlnire de suflet, în inima Ardealului, a multor nume cunoscute ale muzicii populare, din Banat până în Moldova.

Andreea GONDOR

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mica Unire va fi sărbătorită la Sighișoara

Ziua Unirii Principatelor Române va fi sărbătorită la Sighișoara cu o serie de manifestări cultural-educative …

Share
Share