Zestrea, la Zilele Jocurilor 2019 Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 185 Vizualizări

Zestrea, la Zilele Jocurilor 2019

Pasionații de jocuri de societate vor avea oportunitatea să încerce un nou joc intitulat „Zestrea” începând cu ora 14.00 la ediția de anul acesta al Zilelor Jocurilor – BGCON 2019, care va avea loc la Palatul Culturii pe data de 1 noiembrie.

Zestrea este un proiect al unor tineri români, Horațiu Roman, Pațiu Alex, Laura Bularcă și Maria Surducan. Este vorba despre un joc în care jucătorii își asumă rolul de boier, și scopul lor este de a negocia măritișul mândrelor și al feciorilor, de a aduna o zestre cât mai mare, și mai ales de a supraviețui „vremurilor grele”. Se inspiră puternic din cultura și folclorul românesc, și creează povești haioase și situații amuzante, care pot captiva jucătorii foarte ușor.

Designerii vor fi disponibili pentru a răspunde întrebărilor legate de joc și de procesul de dezvoltare al acestuia. Jocul are și o pagină de Kickstarter, unde cei doritori pot susține proiectul mai departe. Pentru mai multe informații, accesați pagina de Facebook a evenimentului sau a jocului.

Alex Ionuț ORBAN

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE