Gala Topul Firmelor Mureșene, la cea de-a 26-a ediție Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3881 Vizualizări

Gala Topul Firmelor Mureșene, la cea de-a 26-a ediție

Camera de Comerț și Industrie a Județului Mureș premiază, în cadrul Galei Topul Firmelor, rezultatele deosebite ale organizațiilor economice din județul Mureș.
Evenimentul, aflat la cea de-a 26-a ediție, va avea loc joi, 31 octombrie, de la ora 17.00, în incinta Restaurantului ”Gallery Wedding Garden” din Târgu-Mureș.

772 de firme, pe locul 1

Potrivit președintelui Camerei de Comerț și Industrie a județului Mureș, Vasile Pop, Gala ”Topul Firmelor Mureșene” reprezintă ”un moment special” în care sunt sărbătorite ”reușitele comunității de afaceri mureșene, alături de antreprenori, oficialități, parteneri și colaboratori”, iar cu acest prilej ”Camera de Comerț și Industrie Mureș acordă distincții celor mai performante companii, care au o importanță majoră în economia județului.”
În acest an, la întocmirea clasamentelor au participat 17.404 de societăți comerciale care au depus bilanțuri contabile, dintre care 2.826 s-au situat pe primele 10 locuri, fiind grupate pe domenii de activitate și pe clase de mărime. Dintre acestea, 1.075 se regăsesc în catalogul tipărit ”Topul Firmelor din Județul Mureș” locul 1 revenind unui număr de 772 de firme.
”Alături de evidențierea firmelor în cadrul clasamentelor, sunt importante și următoarele distincții care se acordă firmelor cu rezultate deosebite, constante de-a lungul timpului: Diploma pentru Exportatorii de Top, Diploma și Trofeul pentru Excelență în Afaceri, Trofeul de Distincție pentru Membri de Aur și Diplomele de Onoare pe care le acordăm femeilor manager de succes”, a subliniat Vasile Pop.

Județul Mureș, pe locul 7 pe plan național

Totodată, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Județului Mureș a dezvăluit că județul Mureș ocupă locul 7 pe plan național, în funcție de numărul de firme prezente în Topul Național.
”Ne mândrim cu faptul că 342 de companii mureșene sunt prezente pe primele 10 locuri ale Topului Național, dintre care 46 sunt ocupante ale locului 1, ceea ce situează județul Mureș pe un onorant loc 7 pe țară. În numele Colegiului de Conducere și al Comitetului de Direcție al Camerei de Comerț și Industrie a județului Mureș, doresc să adresez felicitări tuturor firmelor nominalizate în Top care, prin efort susținut, seriozitate, ambiție și perseverență reușesc să situeze constant economia mureșeană peste media de dezvoltare din țară”, a transmis Vasile Pop.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE