5 lucruri care NU trebuie să-ți lipsească la concertul formației preferate! Diverse
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 111 Vizualizări

5 lucruri care NU trebuie să-ți lipsească la concertul formației preferate!

5 lucruri care NU trebuie să-ți lipsească la concertul formației preferate!

Aștepți cu nerăbdare să mergi la concertul formației favorite și ai emoții când te gândești la senzațiile pe care le vei avea în acele clipe deosebite? Nici nu contează prea mult vârsta, mai ales dacă ești dispus să fii prezent în momentele respective și să te distrezi la maxim! Un concert rămâne un eveniment cultural, pe care îl simți la aceeași intensitate, indiferent că ești copil, tânăr sau adult. 

 

Cu prilejul unui concert, fiecare încearcă să se pregătească în așa fel încât să nu îi lipsească nimic, dorind ca experiența să fie unică, plăcută, plină de fiori și să poată fi imortalizată în cele mai mici detalii cu ajutorul telefonului mobil. În vâltoarea evenimentelor s-ar putea întâmpla, dintr-un motiv sau altul, să scapi din mâna mobilul. Nu uita să ai cu tine o husă potrivită, de protecție. Dacă ești interesat de astfel de produse de calitate, descoperă aici noile modele de huse și asigură-te că telefonul nu va suferi nicio stricăciune.

 

Află ce alte lucruri NU îți pot lipsi cu această ocazie!

Concertul trebuie să fie un eveniment memorabil, care să rămână în suflet mult timp. Dacă experiența nu va fi plăcută, nu vei mai dori să o repeți vreodată. Din acest motiv, trebuie neapărat să ai asupra ta câteva lucruri absolut necesare.

 

  1.  Biletele pentru a intra la concert sunt obligatorii, așa că nu uita să vii cu ele asupra ta 
  2.  Pentru a te asigura că nu vei avea parte de probleme la intrare. Fie că le iei cu tine 
  3.  Deja printate de acasă, fie le vei arăta de pe telefonul mobil, biletele îți vor asigura accesul.

      4.  Asigură-te că ai asupra ta actele de identitate! Ele îți vor fi de folos dacă trebuie să-ți dovedești identitatea sau dacă vor fi solicitate de poliție. Niciodată nu poți ști ce se poate întâmplă și dacă va trebui să faci dovadă că ești cine zici. Ai grijă să le pui într-un buzunar interior al rucsacului și să nu le pierzi!

        5. Sticla cu apă este alt obiect necesar cu această ocazie, așa că fii sigur că ai introdus-o în rucsac. În toiul concertului vei avea nevoie să te hidratezi, cu siguranță, și nu vei găsi de unde să cumperi. De ce să suferi de sete și să nu simți cu adevărat această experiență unică? E simplu să ții cont de acest detaliu și nici nu te costă mult. Asigură-te înainte de toate că îți este permis accesul cu sticle / lichide.

         6. Un mic pachețel este iarăși un lucru pe care trebuie să-l iei în considerare. Ți se poate face foame brusc și să resimți această senzație într-un mod atât de dureros încât să înregistrezi în minte concertul ca pe momentul în care ulcerul sau gastrita și-a făcut de cap, în loc ca pe ceva minunat, greu de descris în cuvinte. Niște biscuiți, o prăjitură, un sandwich sau orice altceva de ronțăit sunt idei bune

          7. Imortalizarea momentelor nu se poate realiza fără un aparat de fotografiat de foarte bună calitate. În ziua de astăzi, însă, toată lumea folosește pentru asta mobilul, așa că ține-l asupra ta și asigura-te că-ți faci cele mai interesante selfie-uri, demne de postat pe rețelele de socializare pentru a arăta prietenilor aceste clipe unice. 

 

     În concluzie, un concert de calitate nu înseamnă doar că vei avea parte de melodiile formației preferate, ci este vorba și despre asigurarea propriului confort cu această ocazie. Ai grijă să nu-ți lipsească nimic și ia cu tine cei mai buni prieteni pentru a trăi intens aceste clipe!

 

surse foto:

shutterstock.com

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE