Administratori noi la Școala Gimnazială 1 Luduș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 606 Vizualizări

Administratori noi la Școala Gimnazială 1 Luduș

Organizarea și funcționarea Consiliilor de Administrație din unitățile de învățământ sunt reglementate de Regulamentul-Cadru de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar, aprobat prin ordinul nr. 5079/2016 și Ordinul nr. 4619/2014. Prin aceste acte normative, Consiliile locale sunt obligate să își desemneze membri în Consiliul de Administrație al școlilor din subordinea administrativă.

Printr-o adresă înaintată Consiliul Local Luduș, directorul Școlii Gimnaziale nr. 1, prof. Alina Șofron, și secretarul șef Ligia Carmen Golban au solicitat legislativului local să își desemneze trei reprezentanți care vor face parte din Consiliul de Administrație al școlii în anul școlar 2019-2020.

În ședința ordinară a Consiliului Local Luduș, proiectul de hotărâre inițiat de primarul Cristian Moldovan și avizat de Eugenia Giurgea, secretara orașului a fost aprobat de plen după ce consilierul local Kis Istvan i-a propus pe consilierii Carmen Petac, Szekely Zoltan-Levente și Enyedi Mihai să facă parte din Consiliul de Administrație al Școlii Gimnaziale nr. 1 Luduș.

Ioan A. BORGOVAN

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE