Home / Sport / Depășiți categoric de lider

Depășiți categoric de lider

Distribuie

În etapa a VI-a, penultima a turului din cadrul grupei B a Campionatului Național de handbal la juniori I, LPS Târgu Mureș a pierdut pe teren propriu, 33-39 (15-25) cu CSȘ Dinamo Brașov. Partida oferera o bună ocazie celor două echipe mureșene din serie să devanseze formația brașoveană, singura cu victorii pe linie. Mureșenii au fost însă depășiți clar de către oaspeți, care și-au asigurat practic victoria încă din prima repriză. Dacă în faza de atac elevii antrenoarei Alina Munteanu se apropiau la un nivel acceptabil, apărarea și poarta au lăsat mult de dorit pentru faza defensivă. Cele 25 de goluri primite până la pauză sunt o dovată elocventă în acest sens. La reluare brașovenii au mai adăugat alte 3 goluri la avantaj, după care au mai slăbit ritmul, au rulat întregul lot și gazdele au reușit să mai reducă din diferență.

În urma acestui eșec târgumureșenii au coborât un loc de pe locul 3, depășiți la golaveraj de CSȘ Odorheiu Secuiesc, cealaltă echipă care a reușit să-i învingă în această ediție, tot pe teren propriu. LPS va încheia turul cu o probabilă a treia înfrângere, pe terenul celeilalte mureșene, CSȘ Sighișoara, aflată pe locul secund, la 2 puncte în urma liderului. Partida are loc vineri, 1 noiembrie, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor „Radu Voina” din Sighișoara.

 

De asemenea, verificati

O nouă performanță internațională pentru dansatorul mureșean Rareș Cojoc

Distribuie Perechea de dansatori alcătuită din Rareș Cojoc și Andreea Matei, sportivi legitimați la cluburile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.