Mircea Diaconu, discuție despre viitorul României la Târgu-Mureș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 258 Vizualizări

Mircea Diaconu, discuție despre viitorul României la Târgu-Mureș

Mircea Diaconu, candidat independent la funcția de președinte al României, s-a întâlnit marți, 29 octombrie, cu târgumureșenii în Piața Trandafirilor pentru a le răspunde la orice întrebare și pentru a le prezenta noutățile despre activitatea sa de până acum și pentru a discuta despre viitor.

”România are potențial uriaș”

În dialogul avut cu un grup de târgumureșeni în zona Ceasului Floral pe o vreme ploioasă, Mircea Diaconu, care este susținut de formațiunile politice ALDE, Pro România și Partidul Neoliberal, a spus că știe care este potențialul României și nu va face nimic mai mult sau mai puțin decât îi permite acesta.

”Eu știu un singur lucru, știu că România are potențial uriaș, nefolosit, iar ținta mea principală dacă aș ajunge președinte ar fi să izbutesc să anim toate posibilitățile, talentele, creativitatea tuturor oamenilor din țara asta care deocamdată sunt ținuți puțin în jos. Ca și cum ți-ar spune zilnic cineva, nu esti în stare, ești corupt, ești hoț, iar tu te faci mic și începi să crezi asta. În primul rând, asta aș încerca să fac, să ridic moralul întregii națiuni”, a declarat Mircea Diaconu.

La aceeași întâlnire, candidatul la funcția de șef al statului a mai precizat și că România trăiește într-o ”dezordine”.

”Legile nu se respectă, relațiile între oameni nu se respectă, sunt malformate, instituțiile nu funcționează pe de-a întregul, nici persoanele după capabilități. Ținta mea principală este să reușesc să fac în așa fel încât să se poată vorbi în țara asta de ordine de drept, adică respectarea legilor, a tuturor, instituții și cetățeni deopotrivă”, a menționat Mircea Diaconu.

Andreea GONDOR

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE