Reghin: Bloc de locuințe sociale construit cu 8,8 milioane de lei de o firmă locală Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4082 Vizualizări

Reghin: Bloc de locuințe sociale construit cu 8,8 milioane de lei de o firmă locală

Primăria municipiului Reghin a atribuit firmei Probicons SRL Reghin un contract în valoare de 8.889.955 de lei, fără TVA, pentru execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiție ”Bloc de locuințe sociale în municipiul Reghin, strada Ierbuș nr. 37/B”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit sursei citate, clădirea va fi structurată funcţional pe regim de înălţime P plus 3 etaje şi mansardă (ca duplex al nivelului 3).

”Blocul are casa scării amplasată central, în stânga și în dreapta casei scării sunt câte 4 unităţi locative pe fiecare nivel. Accesul în fiecare unitate se face dintr-un coridor central luminat și ventilat prin casă de scară. La parter , la etajul 1 și la etajul 2 sunt structurate apartamentele de câte două camere. La etajul 3 sunt amplasate apartamentele de câte o cameră și apartamentele de 3 camere. Acestea din urmă ocupă spații amenajate pe două niveluri cu scări interioare”, se precizează pe portalul de licitații www.licitatiapublica.ro.
În conformitate cu Hotărârea Guvernului României nr. 766 / 21 noiembrie 1997 – privind stabilirea categoriei de importanţă a construcţiilor, imobilul se încadrează în categoria de importanţă “C”, adică ”normală”.
Conform portalului www.listafirme.ro, Probicons SRL Reghin s-a înființat în anul 2002, are ca obiect deactivitate ”Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale” și este deținută de Biro Ianos. În anul 2018, Probicons SRL Reghin a asigurat un număr mediu de 78 de locuri de muncă, a derulat afaceri de 12,6 milioane de lei și a înregistrat un profit net de 309.746 lei.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE