Home / Business / Reghin: Bloc de locuințe sociale construit cu 8,8 milioane de lei de o firmă locală

Reghin: Bloc de locuințe sociale construit cu 8,8 milioane de lei de o firmă locală

Distribuie

Primăria municipiului Reghin a atribuit firmei Probicons SRL Reghin un contract în valoare de 8.889.955 de lei, fără TVA, pentru execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiție ”Bloc de locuințe sociale în municipiul Reghin, strada Ierbuș nr. 37/B”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit sursei citate, clădirea va fi structurată funcţional pe regim de înălţime P plus 3 etaje şi mansardă (ca duplex al nivelului 3).

”Blocul are casa scării amplasată central, în stânga și în dreapta casei scării sunt câte 4 unităţi locative pe fiecare nivel. Accesul în fiecare unitate se face dintr-un coridor central luminat și ventilat prin casă de scară. La parter , la etajul 1 și la etajul 2 sunt structurate apartamentele de câte două camere. La etajul 3 sunt amplasate apartamentele de câte o cameră și apartamentele de 3 camere. Acestea din urmă ocupă spații amenajate pe două niveluri cu scări interioare”, se precizează pe portalul de licitații www.licitatiapublica.ro.
În conformitate cu Hotărârea Guvernului României nr. 766 / 21 noiembrie 1997 – privind stabilirea categoriei de importanţă a construcţiilor, imobilul se încadrează în categoria de importanţă “C”, adică ”normală”.
Conform portalului www.listafirme.ro, Probicons SRL Reghin s-a înființat în anul 2002, are ca obiect deactivitate ”Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale” și este deținută de Biro Ianos. În anul 2018, Probicons SRL Reghin a asigurat un număr mediu de 78 de locuri de muncă, a derulat afaceri de 12,6 milioane de lei și a înregistrat un profit net de 309.746 lei.

(Redacția)


De asemenea, verificati

BILANȚ. Spitalul Municipal ”Dr. Gheorghe Marinescu” Târnăveni, ”sigur și eficient”

Distribuie În cursul anului 2022, Spitalul Municipal ”Dr. Gheorghe Marinescu” Târnăveni a realizat venituri în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.