Bărbat reținut pentru scandal și amenințare cu cuțitul Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 241 Vizualizări

Bărbat reținut pentru scandal și amenințare cu cuțitul

Poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 2 Band s-au sesizat din oficiu duminică, 27 octombrie, cu privire la săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare şi portul fără drept de obiecte periculoase.

Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că la aceeaşi dată, în jurul orei 13.30, aflându-se pe o stradă din comuna Band, pe fondul unui conflict recent, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Band, care ar fi avut asupra sa un cuţit, ar fi ameninţat cu acte de violenţă un alt bărbat, de 23 de ani, din aceeaşi localitate.

”Ulterior, în urma controlului corporal efectuat de poliţişti, asupra bărbatului de 46 de ani, a fost găsit cuțitul în cauză, care a fost ridicat în vederea confiscării. În baza probatoriului administrat, faţă de bărbatul de 46 de ani, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii  infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare şi portul fără drept de obiecte periculoase, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş”, se menționează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE