Lucrări de reabilitare la Clinica de Oncologie din Târgu-Mureș Consiliul Judetean Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1571 Vizualizări

Lucrări de reabilitare la Clinica de Oncologie din Târgu-Mureș

Spitalul Clinic Județean Mureș a finalizat procedura de licitație pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a Secției de Oncologie și a încheiat un contract cu SC Mansart Corporate SRL. Având în vedere că imobilul în care funcționează Secția de Oncologie se află în proprietatea Consiliului Județean, pentru realizarea investiției este necesar acordul proprietarului.
Astfel, în ședința de joi, 31 octombrie, consilierii județeni au votat proiectul de hotărâre ce vizează exprimarea acordului în vederea derulării investiției „Lucrări de construcții, reabilitare energetică și lucrări conexe la secția de oncologie din cadrul Spitalului Clinic Județean Mureș”. Valoarea totală a investiției este 11.968.423 de lei, cu TVA inclus, iar durata de implementare a obiectivului de investiții este 12 luni, lucrările urmând a fi demarate în cursul lunii decembrie.
”Spitalul Clinic Județean Mureș prin adresa 13200/2019, înregistrată la Consiliul Județean Mureș sub numărul 24089/2019, solicită acordul autorității publice județene, în calitate de proprietar al imobilului situat în municipiul Târgu-Mureş, strada Gheorghe Marinescu numărul 3, pentru realizarea investiției“ Lucrări de construcții, reabilitare energetică și lucrări conexe la Secția de Oncologie”, sens în care ne-a transmis Certificatul de urbanism 1511/19 august 2019”, a precizat Peter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș.
Prin lucrările ce vor fi realizate se urmărește modernizarea interioară și exterioară a clădirii și creșterea confortului pacienților și personalului medical. în cadrul lucrărilor conexe se va extinde clădirea actuală astfel încât să se asigure o legătură la nivel parter cu noul buncăr pentru radioterapie care momentan se află în construcție.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE