Home / Administratie / Program special la Evidența Populației!

Program special la Evidența Populației!

Serviciul de Evidență a Populației Târgu-Mureș își va desfășura programul cu publicul în mod prelungit pentru rezolvarea solicitărilor privind eliberarea actelor de identitate.

Astfel, în perioada premergătoare celor două tururi de scrutin, respectiv, 4 – 8 noiembrie și 18 – 22 noiembrie, programul va fi de la ora 8.30 la 16.30 în zilele de luni, marți, miercuri și vineri, iar pentru ziua de joi, programul va fi de la ora 8.30 la 18.30. Sâmbătă, 9 noiembrie, și 23 noiembrie, instituția va funcționa între orele 8.00 – 16.00, iar duminică, 10 noiembrie și 24 noiembrie, între orele 7.00 – 21.00.

Potrivit informațiilor furnizate de conducerea instituției, cu prioritate vor fi soluționate cererile pentru obținerea actelor de identitate ca urmare a expirării termenului de valabilitate, pierderii, furtului, distrugerii sau deteriorării; schimbării domiciliului; schimbării numelui/prenumelui titularului, prenumele părinților, data ori locul nașterii; preschimbării buletinelor de identitate care nu se mai emit, dar sunt valabile; schimbării denumirii sau rangului localităților și străzilor, al renumerotării imobilelor, al înființării localităților sau străzilor; atribuirii unui nou CNP.

Cartea de identitate provizorie se eliberează când solicitantul nu posedă toate documentele necesare pentru eliberarea cărții de identitate; în cazul cetățenilor români cu domiciliu în străinătate, care locuiesc temporar în România.

Andreea GONDOR

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Brazii de Crăciun ai școlilor târgumureșene, în Cetatea Medievală

Conducerea Primăriei municipiului Târgu Mureș invită școlarii să împodobească brazii de Crăciun din Cetatea Medievală, …