Program special la Evidența Populației! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 930 Vizualizări

Program special la Evidența Populației!

Serviciul de Evidență a Populației Târgu-Mureș își va desfășura programul cu publicul în mod prelungit pentru rezolvarea solicitărilor privind eliberarea actelor de identitate.

Astfel, în perioada premergătoare celor două tururi de scrutin, respectiv, 4 – 8 noiembrie și 18 – 22 noiembrie, programul va fi de la ora 8.30 la 16.30 în zilele de luni, marți, miercuri și vineri, iar pentru ziua de joi, programul va fi de la ora 8.30 la 18.30. Sâmbătă, 9 noiembrie, și 23 noiembrie, instituția va funcționa între orele 8.00 – 16.00, iar duminică, 10 noiembrie și 24 noiembrie, între orele 7.00 – 21.00.

Potrivit informațiilor furnizate de conducerea instituției, cu prioritate vor fi soluționate cererile pentru obținerea actelor de identitate ca urmare a expirării termenului de valabilitate, pierderii, furtului, distrugerii sau deteriorării; schimbării domiciliului; schimbării numelui/prenumelui titularului, prenumele părinților, data ori locul nașterii; preschimbării buletinelor de identitate care nu se mai emit, dar sunt valabile; schimbării denumirii sau rangului localităților și străzilor, al renumerotării imobilelor, al înființării localităților sau străzilor; atribuirii unui nou CNP.

Cartea de identitate provizorie se eliberează când solicitantul nu posedă toate documentele necesare pentru eliberarea cărții de identitate; în cazul cetățenilor români cu domiciliu în străinătate, care locuiesc temporar în România.

Andreea GONDOR

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE