Home / Administratie / Rectificare de buget la Luduș

Rectificare de buget la Luduș

Pentru ședința ordinară a Consiliului Local Luduș din 29 octombrie, Liviu Popa, directorul Direcției Intervenții, Transport și Zone Verzi (DITZV) din Primăria orașului Luduș, a solicitat alocarea sumei de 277.000 de lei pentru realizarea următoarelor obiective: achiziția unei stații de așteptare pentru utilizatorii mijloacelor de transport în comun care va fi amplasată pe strada Republicii, în apropierea Școlii Gimnaziale nr. 1 (30.000 de lei), achiziția de tije pentru pubele de colectare selectivă (5.000 de lei), achiziția de lămpi pentru iluminatul public (15.000 de lei), achiziția a 30 de seturi compuse dintr-o masă și două bănci pentru Căminele Culturale din cartierele Gheja și Roșiori (15.000 de lei), reabilitarea iluminatului public în Parcul Primăriei (50.000 de lei), achiziția unei lame pentru deszăpezire (12.000 de lei), amenajarea curții de la sediul DITZV prin turnarea unui covor asfaltic (100.000 de lei), achiziția unui cilindru compactor pentru dotarea parcului auto de la DITZV (50.000 de lei).

Consilierii locali au aprobat în unanimitate solicitarea făcută, sumele repartizate fiind destinate pentru trimestrul IV 2019.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Filmare cu drona deasupra tronsonului A3 Târgu Mureș – Ungheni

Internautul Arnold Debreczeni a publicat luni, 6 decembrie, pe contul său de Youtube, o filmare …