”Eu tremur”, la o nouă reprezentație la ”Studio” Cultură
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 123 Vizualizări

”Eu tremur”, la o nouă reprezentație la ”Studio”

Luni, 4 noiembrie, ora 19:00, la Teatrul Studio (str. Koteles Samuel nr.6) se va juca „Eu tremur”, de Jöel Pommerat, în regia lui Ovidiu Caița, spectacol al clasei de masterat Arta actorului, anul I. Singurătatea e spațiul în care oamenii se retrag uneori pentru a-și reconstrui viața. Dar singurătatea e și spațiul în care oamenii ajung fără voia lor și din care ies învinși. „Je tremble” e promisiunea intrării spectatorului în singurătatea care vindecă și, totodată, promisiunea evadării din singurătatea care dărâmă. Dar asta ne aruncă doar într-un loc ”călduț”. Niciun spectacol de teatru nu vrea, nu trebuie să vrea, să-i facă spectatorului un cadou atât de nepotrivit. Se va ține deci spectacolul de cuvânt? Totul pare să fie în mâinile unui prezentator, a cărui existență ori inexistență depinde inevitabil de această seară.
Un spectacol ar trebui să fie o poveste și, ca orice poveste, să aibă un final. Ni se promite însă că vom rămâne cu acest prezentator pentru totdeauna. Iar pe invitații lui – unici și speciali – nu-i vom uita niciodată. Înfiorător, nu? Nimeni nu-și dorește veșnicia de când cineva a spus că infernul e celălalt. De aceea, nimeni nu ar trebui să vină la acest spectacol. O sală goală ar însemna că omenirea mai are totuși o speranță. Dar pentru cei care totuși îndrăznesc, există un moment limită până la care pot pleca. Apoi, va fi poate prea târziu. Iar cei care rămân și după acest moment…ei bine, sunt singurii care ar putea auzi ceea ce văd, vedea ceea ce aud și tot ceea ce vor simți va fi propria lor creație.
Distribuția spectacolului îi cuprinde pe Adi Mihaela Dana, Giurgiu Larisa, Vlad Haneș, Moldovan Alexandra,Ioana Laura și  Georgiana Teleman. La construcția spectacolului au mai contribuit Măriuca Ignat (scenografia) și Daniel Oltean (dramaturgia). Rezervări pentru spectacolul de luni, 4 noiembrie se pot face pe adresa  rezervari@teatrulstudio.ro sau www.teatrulstudio.ro

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE