Home / Eveniment / Talent Center aduce serviciile premium de resurse umane în Transilvania

Talent Center aduce serviciile premium de resurse umane în Transilvania

Distribuie

Talent Center, furnizor premium de servicii în domeniul resurselor umane, a fost creat în urmă cu mai bine de 5 ani, din pasiune pentru oameni și dorința de a aduce o schimbare pozitivă în lumea resurselor umane. Brand-ul a fost dezvoltat de-a lungul timpului, de Alexandra Micu, psiholog de profesie și specialist resurse umane, cu o valoroasă experiență. Alexandra este trainer si consultant Employer Branding cu certificare internațională, numărându-se printre puținii experți certificați din branșă.
Începând cu luna septembrie 2019, Alexandra Micu împreună cu Roxana Perșa, specialist resurse umane și talent enthusiast, iau inițiativa de a aduce serviciile Talent Center mai aproape de angajatorii și candidații din zona Transilvaniei, pentru a optimiza și facilita întreg procesul de selecție și recrutare al candidaților din diverse domenii precum: IT, inginerie, marketing, management, sărbătorind astfel deschiderea filialei Talent Center Transilvania, în Târgu-Mureș, cu o serie de evenimente dedicate companiilor și candidaților.
Serviciile Talent Center se bucură de recomandarea unui portofoliu impresionant de clienți cu care a lucrat încă de la lansarea pe piață, oferind servicii integrate atât pentru companii (executive search, învățare și dezvoltare, team-building, etc) cât și pentru candidați (consultanță, optimizare CV, coaching).
Talent Center susține antreprenorii și companiile din România, ajutându-i în mod direct să își formeze echipe competente prin serviciile de recrutare și să își îmbunătățească imaginea ca angajator pe piață, punându-le la dispoziție servicii de Employer Branding, o formă de marketing pentru angajator, soluție considerată a fi răspunsul la criza specialiștilor de pe piața muncii. Pe de altă parte, candidații sunt și ei sprijiniți în găsirea unui loc de muncă potrivit, în cazuri de reconversie profesională, oferindu-le coaching în carieră, optimizarea CV-ului în limba română și engleză și a profilului de LinkedIn.
În data de 6 noiembrie 2019, Talent Center organizează la Târgu-Mureș un workshop cu tema The Future in HR: Employer Branding, dedicat companiilor, dar și pasionaților de resurse umane sau marketing. Evenimentul va avea loc la Co-Place, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 171, în intervalul orar 9:30-14.
Ce este pe larg Employer Branding, cum să construim un brand puternic din perspectiva de angajator, cum îl menținem pentru a atrage talente și a controla costurile cauzate de fluxul de personal, vom afla în cadrul workshop-ului de la Alexandra Micu – Trainer & Employer Branding Consultant, Roxana Drăghici – Head of Sales eJobs România și Lucian Blaga – Director Comercial Pharma Nord.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO. Pui drăgălaș de pavian cu mantie, noua vedetă la la Grădina Zoo

Distribuie Un pui drăgălaș de pavian cu mantie este noua vedetă a Grădinii Zoologice din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.