Home / Business / Un nou premiu important pentru SmartDreamers

Un nou premiu important pentru SmartDreamers

SmartDreamers, soluția tech de recruitment marketing automation, a fost desemnată câștigătoarea competiției “UiPath Automation Awards” – categoria Scale-up Automation, în cadrul celui mai important eveniment tech, ”How To Web 2019”. Concursul a atras peste 100 de startup-uri din Europa Centrală și de Est, iar bătălia finală în cadrul categoriei a avut loc între SmartDreamers (România), Aggero (România) și Applica AI (Polonia).

Tehnologie de viitor

SmartDreamers a reușit să convingă juriul în legătură cu potențialul de schimbare a industriei de recrutare, prin introducerea automatizării și a conceptelor de marketing. De asemenea, SmartDreamers a fost apreciată de jurați pentru că vine în întâmpinarea nevoilor actuale din piața recrutării.

“Suntem încântați de obținerea acestui premiu, în condițiile în care peste 100 de aplicanți din 12 țări s-au înscris în concurs. Faptul că juriul a votat soluția noastră de recruitment marketing drept câștigătoare este o dovadă a impactului pe care SmartDreamers îl va avea și pe viitor pentru companiile globale. Începând cu 2018, am făcut pași importanți în această industrie lucrând cu branduri ca L’Oreal și Siemens, iar planul nostru de a sprijini prin automatizare eforturile de talent acquisition și promovarea imaginii de angajator vor continua”, a spus Adrian Cernat, CEO și co-fondator SmartDreamers.

SmartDreamers este o soluţie software de Recruitment Marketing Automation utilizată de către companii enterprise sau în creștere accelerată. Branduri precum L’Oreal, Siemens, Temenos sau UiPath utilizează SmartDreamers ca un centru de comandă în recrutarea online.

SmartDreamers a fost fondată în 2014, la Târgu-Mureș, iar în prezent are operațiuni în Europa, Statele Unite și regiunea Asia-Pacific.

Andreea GONDOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Noutăți despre aplicarea TVA-ului de la 1 ianuarie 2021

Potrivit www.avocatnet.ro, începând cu 1 ianuarie 2021, prevederile legale privind aplicarea cotei de taxă pe …