”Topul Firmelor Mureșene”, gala excelenței în afaceri Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 8871 Vizualizări

”Topul Firmelor Mureșene”, gala excelenței în afaceri

Conducerea Camerei de Comerț și Industrie a Județului Mureș a premiat joi, 31 octombrie, cele mai performante business-uri ale județului Mureș.

Recunoașterea publică a meritelor celor mai de succes oameni de afaceri ai județului Mureș a avut loc în eleganta locație a Galei ”Topul Firmelor Mureșene”, asigurată de Gallery Wedding Garden din Târgu-Mureș.

”În această zi celebrăm performanța și excelența în afaceri. La competiția din acest an au pornit la start 17.404 de firme care au înregistrat bilanțurile la sfârșitul anului 2018, la Finanțele Publice. Din aceste 17.404 de firme s-au situat pe primele 10 locuri un număr de 2.826 de firme, din care se regăsesc în catalogul ”Topul Firmelor” 1.075 de firme, din care 772 de firme sunt clasate pe locul 1”, a afirmat, în deschiderea evenimentului, Vasile Pop, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Județului Mureș.

A fost o seară specială, a excelenței, în cadrul căreia au fost premiate, pe diverse categorii, firmele cu cele mai bune rezultate înregistrate în exercițiul financiar 2018. Totodată, au fost acordate și Diplome pentru Exportatorii de Top, Diplome și Trofee pentru Excelență în Afaceri, Trofee de Distincție pentru Membri de Aur ai Camerei de Comerț și Industrie a Județului Mureș și Diplome de Onoare pentru femeile manager de succes.

”Vreau să vă felicit din inimă pentru rezultatele și pentru performanțele dumneavoastră. Știm cât de greu se obțin aceste rezultate”, a mai transmis președintele Camerei de Comerț și Industrie a Județului Mureș.

Vom reveni cu un amplu articol despre acest eveniment deosebit pentru mediul de afaceri mureșean, căruia cotidianul Zi de Zi îi va dedica o ediție specială miercuri, 6 noiembrie.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE