Home / Slider / FOTO: Târgumureșeni cercetați pentru șapte furturi din locuințe

FOTO: Târgumureșeni cercetați pentru șapte furturi din locuințe

Distribuie

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au reținut pentru 24 de ore, două persoane bănuite de furturi din locuințe, în data de 31 octombrie. Ulterior, față de acestea, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.
La data de 31 octombrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Reghin şi Poliţiei municipiului Târgu-Mureş, beneficiind de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, au reuşit identificarea a doi bărbaţi bănuiţi de comiterea a mai multor infracțiuni de furt din locuințe.

Furturi în mai multe județe

Din cercetări a reieșit faptul că în perioada august – octombrie 2019, cei doi bărbați, de 45, respectiv 30 de ani, ambii din Târgu-Mureș ar fi comis șapte furturi din locuințe pe raza județului Mureș și Maramureș.
”În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii mureşeni, cei doi bărbaţi suspectaţi de comiterea unui furt dintr-o locuinţă de pe raza municipiului Bacău, au fost opriți în trafic, pe raza judeţului Harghita, în timp ce se deplasau cu un autoturism. Asupra acestora au fost identificate ustensile și chei false pentru deschiderea yalelor de apartament, precum și bani și bijuterii”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.
La aceeași data, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliţiei municipiului Reghin şi Târgu-Mureş, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, au desfăşurat trei percheziţii domiciliare pe raza municipiului Târgu-Mureş, la locuinţele persoanelor în cauză.
Tot în aceeași sursă se meționează faptul că ”au fost identificate şi ridicate bunuri susceptibile a fi provenite din comiterea mai multor fapte de furt, precum și o armă neletală suspusă autorizării, pentru care nu au putut fi prezentate documente legale. în urma cercetărilor s-a stabilit faptul că cei doi bărbaţi sunt bănuiţi de comiterea unor fapte de furt din locuinţă de pe raza judeţelor Bacău, Harghita, Sibiu și Bistrița-Năsăud.”.
Cercetările sunt continuate de către polițişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, complicitate la furt calificat și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, în vederea probării întregii activități infracţionale.

Andreea GONDOR


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.